SON DAKİKA

En Son Nokta

DAYANIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR

Ak Parti’nin İstanbul’da ‘ilçe belediye başkan adayları’nı açıklamasından sonra ‘Adaya’ tepki gösterilmeyen ender ilçelerin başında Esenyurt geliyor. Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İlçe Başkanı Yasir Çelik ve Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci’nin uyumu ve birlikte hareket etmesi dikkat çekiyor.

DAYANIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR
Kategori: Siyaset - Bu haber 5.138 kez okundu.

Esenyurt AK Parti adayının Azmi Ekinci olarak açıklanmasından sonra Esenyurt’ta kaos oluşacak iddiaları çökerken birlik ve beraberlik çalışmaları dikkat çekiyor. İlçe Başkanı Yasir Çelik, Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci’nin birlikte hareket etmesi, taziyelere, düğünlere ve ziyaretlere birlikte katılarak ‘birlik ve beraberlik mesajı’ vermesi dikkat çekiyor.

İŞTE BAŞKANLARIN AÇIKLAMASI:

Yasir Çelik: ‘Azmi Ekinci tecrübeli bir siyasetçi. Genel Başkanımız onu açıkladı bize de ona sahip çıkmak düşer. Birlik beraberlik içerisinde 31 Mart’ta başarılı sonuç almak için Belediye başkanımızla ve adayımızla mücadele edeceğiz.’

Murat Alatepe: ‘Recep Tayyip Erdoğan bize 1 sene önce bir emanet vermişti inşallah 1 Nisan günü emaneti Azmi beye vereceğiz. O bizim adayımız değil Belediye Başkanımız. İnanmayan herkesi ikna etmeye varım. Biz hizmeti iyi biliyoruz. Hizmet adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan gidiyoruz. 1 Nisan gününe kadar her zamankinden daha fazla çalışacağım’ dedi.

Azmi Ekinci: ’31 Mart’ta bugüne kadar kırılmayan bir rekorla iktidar olacağız. Teşkilatlardan gelen bir kardeşiniz olarak sizlerin ne kadar önemli olduğunu iyi bilen bir insanım. Sizler bizim tüm seçimlerden zafer elde etmemizi sağlayan bireylersiniz. Cumhurbaşkanımızın Esenyurt’ta ki mahallelerimizde ki, sokaklarımızda ki, komşuluk ilişkilerinde ki temsilcilerimizsiniz. Sizinle bir arada olmak beni oldukça mutlu etmiştir. Belediye Başkanımız, ilçe başkanımızla ve teşkilatımızın tüm mensupları ile inşallah bir kez daha Esenyurt’ta çok farklı bir sonuçla iktidar olacağız’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.