SON DAKİKA

En Son Nokta

ENSONNOKTA’YA KONUŞAN GEVREK; ‘DAVAMIN PEŞİNDEYİM’

AK Parti Esenyurt eski belediye meclis üyesi ve Orduluların etkin ismi iş adamı Mustafa Gevrek kendisinin CHP’ye geçeceği iddialarına son noktayı koydu. Gevrek, ‘Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Ben dava adamıyım. Tüm kamuoyu bilsin AK Parti Adayı Azmi Ekinci’nin sonuna kadar arkasında duracağım’ dedi

ENSONNOKTA’YA KONUŞAN GEVREK; ‘DAVAMIN PEŞİNDEYİM’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 830 kez okundu.

Ensonnokta.com’a özel açıklama yapan Mustafa Gevrek, ‘Ben AK Parti kurulduğundan itibaren çeşitli kademelerinde görev yaptım. Bu parti beni onurlandırdı ve meclis üyesi yaptı. Bazı sıkıntıların ve problemlerim dolayısıyla meclis üyeliği görevimden istifa etmiştim. Bu süreçten sonra bir daha siyaset yapamama kararı aldım.

Kulağıma gelen bazı dedikodularda benim bir başka partiden meclis üyeliğiyle ilgili çalışmam olduğu iddia ediliyor. Bu kesinlikle doğru değildir. Ben dava adamıyım.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun gönderdiği belediye başkan adayı Azmi Ekinci’nin sonuna kadar arkasında duracağım. İlçe Başkanımız Yasir Çelik ile istişare içerisinde bu konuları değerlendiriyoruz’ dedi.

İŞTE GEVREK’İN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Ak Partimizin Kuruluşundan Buyanakadar Hic Bir Zaman Ak Davamızdan Başka Bir Yerlere Hic Sapmadım Bundan Sonrada Öyle Olacak İnş Önümüzdeki Sürecte 31 Martta Yerel Secim Var Bu Secim Buzamanakadar Yapılan Secimlerin İcerisinde En Önemli Secimlerden Birisidir Dış Gücler Ve icerimizdeki Türkiye Düşmanları Pusuya Yatmış 31 Mart Seçimlerini Beklemektedirler Ak Partiye Nasıl Oy Kaybettiririz Diye Pilanlar Proje İcerisindeler Oy Kaybı Yaptırıp Bahane Edip Dış Gücler Ve Ülkemizde Bulunan Hainler Kaos Yaratmak icin Beklemektedirler Ama İnş Allahımız Bu Düşmanlara Bu Fırsatı Vermeyecektir İnsanlarımız Sağduyulu Ve Bilincli Bir Şekilde 31 Mart Secimlerini Beklemektedirler Dünya Liderimiz Sn Recep. Tayip Erdogana Sahip Cıkacaklardır Esenyurtumuzda İse Reisimizin İşaret Ettigi Belediye Başkan Adayımız Sayın Azmi Ekinciye Ve İlce Başkanımız Sn Yasir Celike Güclü Bir Şekilde Sahip Cıkacagız Allahın izniyle ,1, Nisandada Esenyurtumuzu Azmi Başkanımız Ve İlce Başkanımız Sn Yasir Celik Esenyurtumuzu Hediye Olarak Reisimize Götüreceklerdir Ben Şahsım Adına Konuşuyorum Ordulu Hemşehrilerimizden 12 Tane Meclis Üyesi Aday Adayı Varmış İlce Başkanımız Sn Yasir Celik Ve Belediye Başkan Adayımız Sn Azmi Ekinci Hangi Arkadaşımısı Gösterirse Göstersinler Şahsım Adına Her Konuda Her Daim Yanında Olacagım Bu Secim Kişi Meselesi Değil Ülke Meselesidir O Yüzden İlce Başkanımız Sn Yasir Celike Ve Belediye Başkan Adayımız Sn Azmi Ekinciye Sonunakadar Gücümüzün Yettigince Sahip Cıkacagız İnş Rabbim Bizleri Kimseye Mahcup Etmesin Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.