SON DAKİKA

En Son Nokta

Erdoğan partisini uyardı: Trenden inen binemedi, binemez; bu tür şeyler olmasın

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP siyasetinden ayrılanları kastederek “Trenden inenler de bir daha zaten bu trene binemediler ve binemeyecekler” dedi.

Erdoğan partisini uyardı: Trenden inen binemedi, binemez; bu tür şeyler olmasın
Kategori: Siyaset - Bu haber 4.972 kez okundu.

Erdoğan’ın bu sözleri, son dönemde AKP medyasında 11’inci cumhurbaşkanı Abdullah Gül çevresinin seçimden sonra 55 milletvekili transfer ederek parti kuracağı söylentilerinin dile getirilmesinin ardından geldi.

Erdoğan, partisinin Ordu adaylarını tanıtım için düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada siyasetin ‘hasbiliği‘ (karşılıksız yapılan iş) hem de ‘hesabiliği‘ olduğunu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı şöyle devam etti: “Hasbilik işte ideal olanıdır. Hesabilik, menfaat çetelerinin hakim olduğu yerdir. Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Ve onlar hep gölgelediler, hep lekelediler ve onlarla da yol yürüyemedik. Onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar, yolda bıraktılar. Söz ettiklerimin kimler olabileceğini biliyorsunuz. Yola çıktık, milletvekili oldular, belediye başkanı oldular, bakan oldular, ama trenden indiler. Trenden inenler de bir daha zaten bu trene binemediler ve binemeyecekler. Onun için ‘Benim istediğim niye yok?..’ Ne olur bu tür şeyler olmasın.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.