SON DAKİKA

En Son Nokta

Esenyurt Kaymakamlığı’ndan sağlıklı proje…

Esenyurt Kaymakamlığı Esenyurt genelinde bütün okullarda tüm öğrencilerle birlikte sabah derse başlamadan önce ”Spor Yapıyoruz Zinde Kalıyoruz” projesi başlattı.

Esenyurt Kaymakamlığı’ndan sağlıklı proje…
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.034 kez okundu.

Esenyurt Kaymakamlığı’nın himayesinde başlatılan ve Esenyurt genelinde bütün okullarda tüm öğrencilerle birlikte sabah derse başlamadan önce SPOR YAPIYORUZ ZİNDE KALIYORUZ Projesi kapsamında, Esenyurt Bey-Kop Ali Çebi Ortaokulu’nda 1000 öğrenci öğretmenleri ile birlikte spor yaparak güne başladılar.

Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ün spora ve sporcuya verdiği önemin bir yansıması olan spor yaparak zinde kalmanın önemine binaen ilçede bulunan okullarda başlatılan SPOR YAPIYORUZ ZİNDE KALIYORUZ Projesi ilk olarak Esenyurt Bey-Kop Ali Çebi Ortaokulu’nda uygulandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.