SON DAKİKA

En Son Nokta

ESOF’TAN ‘İHTİYACIN VARSA AL YOKSA VER’ KAMPANYASI

Esenyurt’un en organize Sivil Toplum Kuruluşu olarak bilinen Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu (ESOF) anlamlı bir kampanya düzenleyerek Koronavirüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçen hemşerilerinin yardımına koştu.

ESOF’TAN ‘İHTİYACIN VARSA AL YOKSA VER’ KAMPANYASI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 21.807 kez okundu.

Birçok iş adamı ve hayırseverin düzenledikleri bu kampanyaya destek verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini belirten ESOF Başkanı Mustafa Gevrek, ‘ESOF sepetinden İhtiyacın varsa al yoksa ver sloganı ile yola çıkıp değerli bağışçılarımızın yardımları ile önemli bir noktaya geldik. 17 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek olan kampanyamıza hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz.

Bu vesile ile mübarek Ramazan ayının başlangıcı yaklaşırken sofralarda aşımız kaynasın istiyoruz. Rabbim herkesten razı olsun. Yardımseverlerin hayırları kabul ve makbul eylesin. Çok anlamlı ve özenli bir çalışma oldu.

İnşallah 20 Nisan Pazartesi günü ESOF Hizmet Binamızda Dernek Başkanlarımız ve ESOF Yönetimimizle yapacağımız toplantının ardından ihtiyaç sahibi hemşehrimize yardımları ulaştırmaya başlayacağız’ şeklinde konuştu.

office 2013 pro anahtarı satın al

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.