SON DAKİKA

En Son Nokta

ESOF’UN DÜZENLEDİĞİ FUTBOL TURNUVASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonunun organize ettiği ‘Futbol Turnuvası’ görkemli bir törenle başladı. Turnuvanın açılış organizasyonuna siyasiler, STK başkanları, basın mensupları, muhtarlar ve yüzlerce Ordulu büyük ilgi gösterdi.

ESOF’UN DÜZENLEDİĞİ FUTBOL TURNUVASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 8.230 kez okundu.

Esenyurt Belediyesine ait olan Akçaburgaz’da bulunan spor tesislerinde gerçekleşen Futbol Turnuvası açılış programına Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Bahri Gökmen, STK Başkanları, mahalle muhtarları, basın mensupları, Ordulu dernek başkanları ve yöneticiler, turnuvaya katılan sporcular ve yüzlerce Ordulu katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından siyasiler turnuva öncesinde penaltı atışı gerçekleştirdi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ordu’da öldürülen Ceren Özdemir’de turnuva öncesinde anıldı.

BAŞARILI BİR ORGANİZASYON OLACAK

ESOF Başkanı Mustafa Gevrek, ‘Yaklaşık 1 ay önce dernek başkanlarımızla birlikte Ordulu gençleri bir araya getirmek için futbol turnuvası kararı aldık. 33 derneğimiz turnuvaya katıldı. Kardeşçe, dostça, centilmence bir turnuva olacaktır. Ordululara yakışan bir turnuva olacak. Bugüne kadar emeği geçen tüm yöneticilerimize ve başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN SELAMI VAR

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu, ‘Kemal Deniz Bozkurt başkanımızın şehir dışında olmasından dolayı programa katılamadı. Onun selamını sizlere getirdim. Burada olmamızdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Sizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bu konuda söz veriyorum. Orduların hizmetkarı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın’

Esenyurt Ordulular Federasyonu ESOF’un düzenlediği futbol turnuvası büyük ilgi görüyor. Ordulular kenetlenmiş, sahada. Turnuvanın açılışında önemli misafirler var. CANLI İZLE:

Emin Beyaz paylaştı: 22 Aralık 2019 Pazar

CEMAL GÜNEYSU’YU YALNIZ BIRAKMAYIN

ORDEF Başkanı: Sabri Çelebi, ‘Birlikteliğimiz hayırlı olsun. ESOF Başkanı Mustafa Gevrek ve ekibini kutluyorum. Bu turnuvaların bize çok faydası oluyor. Bir araya gelme ve kardeşliğimiz pekiştirmek için çok önemli. Esenyurt’ta artık daha güçlüsünüz. Cemal Güneysu kardeşimizin Belediye Başkan Yardımcısı bizleri oldukça bizleri oldukça memnun etmiştir. Birliğimiz daim olsun’

ORDULULARA HİZMET BİZİM İÇİN KUTSALDIR

Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, ‘Ordulu birlikteliği söz konusu. Orduluların bir araya geleceğini duydum geldim. Bu organizasyonları çok yaptık geçmişte. Farklı yollarda yürüyebiliriz ama birlik ve beraberliğimiz söz konusu ise bir arada olmalıyız. Bu bir başlangıç devamı gelmeli. Gittiğim her yerde diyorum ki bir araya gelin sizlere elimden geldiğince yardım edeyim. Ankara’daki tüm imkanları sizler için ortaya sereyim. Rabbim bana bu dönem Milletvekili olmayı nasip etti. Ordu’nun sorunlarını çözmekle meşgulüm. Ordu’da evinin suyu ve yolları olmayan köyleri kalmayacak. Büyük projeler ardı ardına gelecek. Ordu çok değerleniyor. 10 yıl sonra Ordu’da yer bulamayacaksınız. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.