SON DAKİKA

En Son Nokta

HAYRETTİN TAN: SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Kısa bir süre önce resmi açılışını gerçekleştirerek spora ve özellikle futbola hizmet eden faaliyetlerini kamuoyu ile paylaşan Kıraçspor Kulübü başkanı Hayrettin Tan, ‘sporun tüm branşlarını önemsediklerini belirterek, “Sporun ve sporcunun yanındayız’ dedi.

Bilgileri Kopyala
HAYRETTİN TAN: SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ
Kategori: SPOR - Bu haber 30.183 kez okundu.

Kısa bir süre önce resmi açılışını gerçekleştiren Kıraçspor Kulübü kısa sürede bölgenin gözdesi oldu. Kıraçspor Kulübü Futbol Akademisi’nde yaklaşık 400 genç sporcu profesyonel antrenörler nezaretinde futbol eğitimi alıyor.

Kulüp Başkanı İş Adamı Hayrettin Tan Ensonnokta’ya yaptığı özel açıklamada, “Temel amacımız sporcularımıza Profesyonel Futbol mesleğini öğretirken aynı zamanda yaşamlarına katkı sağlayacak eğitimler ile destekleyerek onları topluma “İyi Birey” olarak kazandırmayı hedefliyoruz” ifadeleri kullandı. 

ADINDAN BAŞARIYLA SÖZ ETTİRECEK FUTBOLCULAR YETİŞTİRECEĞİZ

Spor faaliyetleriyle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sosyal çevrelerini geliştirmeyi de hedeflediklerini anlatan Başkan Hayrettin Tan, ‘İnşallah buradan çok başarılı sporcuları ülkemize kazandıracağız. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Biz de çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla sporun tüm branşlarında inşallah onlara destek olacağız. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sayısını artacağına inanıyoruz. Kıraç ve Esenyurt’un adını önce Türkiye’ye ardından da dünyaya duyuracak sporcularımız olsun istiyoruz.

HEDEFİMİZ TÜRK FUTBOLUNA MODEL OLMAK

Tüm bunların başında Profesyonel Futbol Mesleğini öğretirken yaşları fark etmeksizin her bir çocuğun eğitimsel, düşünsel ve davranışsal anlamda yaşamlarına katkı sağlayacak her şeyden büyük bir zevk duyuyorum. Gözleri pırıl pırıl bakan, coşkuları yüksek, vicdanı hür bu toprakların çocuklarından insandan yana artı değer üretimi kapsamında, fırsat eşitliği sağlayan organizasyonumuzun bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ayrıca belirtmek istiyorum.

Hedefimiz Türk futboluna model olmak. Kısa sürede başarılı işlere imza attık. Esenyurt’un genç nüfusuyla futbola oyuncu yetiştirecek potansiyeli var. 85 milyon nüfuslu Türkiye’de en çok sevilen spor dalı futbol. Ancak Avrupa’da başarı sayısı çok az. Almanya’da yetişen Türk futbolcularının durumu ortada. Onlar gibi olabiliriz. Türkiye’de bugüne kadar doğru bir model olmadığı için altyapıya yatırım yapamadık. Futbolun cari açığı her geçen gün büyüdü. Bugün Süper Lig kulüpleri yılda ortalama 100 milyon Euro transfere para harcıyor. Bunun önemli bir kısmı yabancı oyunculara gidiyor. İnşallah Kıraçspor Kulübü gibi futbol organizasyonlarına değer veren kulüplerin sayısı artar ve Türk gençlerinin yetenekleri ortaya çıkartılarak dünya çapında futbolcular yetiştiririz’ diyerek futbola bundan sonrada ciddi katkı sunacaklarını açıkladı.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!