SON DAKİKA

En Son Nokta

İŞ ADAMI SAİT ÜSTÜNDAĞ KAISİAD’DAN İSTİFA ETTİ

Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin’ başarılı yönetici iş adamı Sait Üstündağ KAISİAD yönetiminden istifa ettiğini açıkladı. Üstündağ nedenini iş yoğunluğuna ve dernek başkanı ile fikir ayrılıklarına nedeniyle aldığını belirtti.

İŞ ADAMI SAİT ÜSTÜNDAĞ KAISİAD’DAN İSTİFA ETTİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 7.538 kez okundu.

2002’den beri çok sayıda STK içerisinde yer aldığını belirten Sait Üstündağ, ‘ Kendimi bildim bileli STK’lar içerisinde yer almaktayım. Göle Derneği’nde uzun bir süre yöneticilik yaptım. Birçok STK’da çeşitli görevlerde bulundum. Son 3 yıldır KAISİAD’da başkan yardımcılığı görevinde bulunuyorum. Yoğun bir dönem yaşadık. Seçimler, tanıtım günleri ve festivaller derken yaşanan sıkıntıları hep görmemezlikten geldim.

FİKİRLERİMİZ ÇATIŞMAYA BAŞLADI

Tabi tüm bu yoğunluk nedeniyle KAISİAD’da yaşanan sıkıntıları hep sineye çektim. KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe ile fikir ayrılıkları yaşamaya başladık. Kendi başına kararlar almaya başladı. Bu durumdan rahatsız olan başka arkadaşlarımızda var. Tabi ben onların adına konuşamam. Ama ben bugün itibari ile artık KAISİAD ile yollarımı ayırmaya karar verdim.

ÜMİT TATAR’A BAŞARILAR DİLİYORUM

Tüm bu gelişen olumsuzluklardan dolayı Ümit Tatar arkadaşımız yapılacak kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ona çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Ben kendi adıma artık kenara çekilme kararı aldım.

MALTEPE ETKİNLİĞİ HOŞ OLMADI

Maltepe’de geçtiğimiz ay gerçekleştirilen tanıtım günleri bize yakışmayan bir hal aldı. Kars, Ardahan, Iğdır illerinin tanıtımları festival halinde hayata geçirilmesi planlanırken maalesef Maltepe’de gerçekleştirilen tanıtım günleri bir siyasi partinin şovuna dönüştürüldü. Bu konuda inanın çok tepki gördük. Bize yakışmayan bir durum söz konusu oldu.

KAISİAD İLK DÖNEM BAŞARILIYDI

KAISİAD olarak ilk 2 yıl çok güzel projelere imza attık. Yüzlerce öğrencimize burs verdik. Başarılı tanıtım günleri ve festivaller gerçekleştirdik. Kars, Ardahan ve Iğdır’da yüzlerce ihtiyaç sahibine akülü araçlar alarak mutluluklarına ortak olduk. Dilerim KAISİAD bundan sonrada bu başarılı çalışmalara birlik ve beraberlik içerisinde devam eder. Serhat illerinin her ferdi ayrı bir renk ayrı bir kalite. Zenginliğimiz Kars, Ardahan, Iğdır, Göle, Çıldır’ın güzel insanlarından geliyor. Temennim birlik ve beraberlik içerisinde başarılı projelere imza atmasıdır’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.