SON DAKİKA

En Son Nokta

İŞ ADAMI ÜSTÜNDAĞ’DAN FESTİVALE BÜYÜK DESTEK!

KAISİAD Yöneticisi olarak Maltepe’de düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günlerine büyük destek veren iş adamı Sait Üstündağ Beylikdüzü’nde devam eden Kars, Ardahan, Iğdır Yöresel Ürünler Festivaline de hemşerilerine destek veriyor.

İŞ ADAMI ÜSTÜNDAĞ’DAN FESTİVALE BÜYÜK DESTEK!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 6.752 kez okundu.

Esenyurt’ta emlak sektörünün öncü isimlerinden iş adamı Sait Üstündağ hemşerilerinin yanında olmayı sürdürüyor. KAISİAD Başkan Yardımcısı olarak bu yıl Maltepe’de düzenlenen Tanıtım Günleri’nde yönetici arkadaşlarıyla birlikte başarılı sınav veren Üstündağ, Beylikdüzü Meydanı’nda düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Yöresel Ürünler Festivaline’nde de hemşerilerinin yanında olmayı sürdürüyor.

Bugüne kadar Kars, Ardahan, Iğdır adına düzenlene tüm etkinliklere olabildiğince destek sunmaya çalıştığını belirten İş Adamı Üstündağ, ‘Ben Serhat Boyunun o güzel illeri Kars, Ardahan ve Iğdır’a elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Bu laf olsun diye söylenmiş bir söz değil. Kim arasa, neye ihtiyaç duysa elimden geldiğince katkı sunmaya çalışıyorum. Derneklerimizin her zaman etkinliklerinde yer alamaya, festivallerimize her zaman maddi manevi katkı sunmaya çalışıyorum. Ömrüm el verdikçe her zaman hemşerilerimin yanında olmayı sürdüreceğim’ dedi.

ÇİFÇİ, ‘TÜM İŞ ADAMLARIMIZ AYNI HASSASİYETİ GÖSTERMELİ’

Beylikdüzü’nde devam eden Kars, Ardahan, Iğdır Yöresel Ürünler Festivalinin mimarlarından Esenyurt Ardahan Kültür Evi Derneği Başkanı Efrail Çifçi İş Adamı Sait Üstündağ’a bu konuda her zaman minnettar olduklarını belirtirken;  Sait bey değerli İş adamımız sağolsun her zaman yanımızda. Derneğimize ve festivalimize her zaman destek oluyor. Ben yapım gereği kimseden yardım istemem. Gönüllü olarak destek vermek isteyen varsa kapımız her zaman açık. İş adamlarımızın Sait bey gibi duyarlı olmasını bekliyorum’ diyerek festivale destek olunması konusunda tüm hemşerilerini iş birliğine davet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.