SON DAKİKA

En Son Nokta

İşte Sarıgül’ün DSP’ye katılacağı tarih…

Gazeteci Barış Yarkadaş, bir süre önce CHP’den istifa eden Mustafa Sarıgül’ün yol haritasını açıkladı.

İşte Sarıgül’ün DSP’ye katılacağı tarih…
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 365 kez okundu.

Mustafa Sarıgül, Çarşamba günü DSP Genel Merkezi’ni, Cuma günü ise İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

Habertürk’te yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programında konuşan Gazeteci Barış Yarkadaş, bir süre önce CHP’den istifa eden Mustafa Sarıgül’ün yol haritasını açıkladı.

Yarkadaş şöyle konuştu:

“Mustafa Sarıgül, çarşamba günü DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile Ankara’da görüşecek. Sarıgül, cuma günü ise İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek rozet takacak. Sarıgül böylece DSP’nin Şişli adayı olacak.

DSP, İstanbul’da birçok ilçede de aday çıkarma hazırlığı yapıyor. DSP yeniden canlandırılmak isteniyor. Bu bağlamda, CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen’e de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklif edilecek.

Marmaris’te aday gösterilmeyen CHP’li Ali Acar da yarın DSP’ye katılacak. DSP, yeniden aday yapılmayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya da teklif götürecek.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.