SON DAKİKA

En Son Nokta

KAÇ DİKİLİ AĞACINIZ VAR HÜSEYİN ERGİN?

AK Partili Gazanfer Karakaş sosyal medya hesabından Esenyurt Belediyesi’ni pandemi sürecinde ki eylemleri nedeniyle ‘sorumsuz’ olarak lanse etti. Ona cevap veren CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, ‘Esenyurt’un gökdeleni bol yeşili az, en kirli havanın olduğu kente dönüştürdünüz’ suçlamasında bulundu. Ensonnokta’yı arayan takipçilerimiz Hüseyin Ergin’e ’14 ayda Esenyurt ilçesine kaç metrekare yeşil alan kazandırdınız’ sorusunu yöneltti.

KAÇ DİKİLİ AĞACINIZ VAR HÜSEYİN ERGİN?
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 28.548 kez okundu.

VATANDAŞ: Tuncay ÖZAY Twitter üzerinden Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül’e şu mesajı gönderiyor.

‘Kaymakam bey, sokağa çıkma yasağı varken böyle organize bir eylemin vaka bulması Esenyurt’un güvenlik açısından iyi yönetilmediğine işaret değil midir? Bu kadar insan nasıl sokağa çıkabiliyor. Güvenlik güçleri nerede? Gerçekten bilginiz yok mu?’

Tuncay Özay isimi vatandaşın Esenyurt Belediyesi ile ilgili şikayet twitine Kaymakam VURAL KARAGÜL ise şu yanıtı veriyor:

‘Bu fotoğrafın (yasağın olduğu gün çalgı-çengi ve oyuncak için çocukların sokağa davet edildiği görüntüler) ekiplerimizin olaya müdahalesi anına kadar olan o kısa zaman içinde çekildiği anlaşılmaktadır. Esenyurt Belediyesi ekiplerince izinsiz ve sorumsuzca gerçekleştirilen bir faaliyet maalesef. Konu ile ilgili her türlü işlem tesis edilecektir’

Bunun üzerine olaydan siyasi bir eleştiri çıkaran AK Parti Belediye Meclis Üyesi, Grup Sözcüsü GAZANFER KARAKAŞ konuyla alakalı şu twiti atıyor: ‘Esenyurt’ta yaşanılan ve yaşanılacak olan virüs ile ilgili hastalıkların baş sorumlusu Sorumsuz belediye başkanıdır. Çalgı çengi ile belediyecilik yapılmaz. Bilmiyorsan bilene sor.’

Tartışmaya bu sefer CHP İlçe Başkanı HÜSEYİN ERGİN katılıyor. Ergin, Karakaş’a cevap olarak gönderdiği twitinde ‘Belli nasıl yaptığını, en kirli havaya, en çok nüfusa, gökdeleni bol yeşili az, avm içinde kamu kurumları…… bunları yaparken de bir bilene sorsaydınız keşke’ diyor.

Konuyu dağıtmadan birkaç soru yöneltelim CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’e. Bahsettiğiniz konularla alakalı haklı olabilirsiniz. Buna cevabı AK Partili yöneticiler versin. Tamamı sorgulanabilir sorularınız arasından bir tanesini birlikte sorgulayalım.

Sayın Hüseyin Ergin, bu kararlar belediyede alındığında siz meclis üyesi değil miydiniz? Bu kararlar alınırken siz belediyede başka işler mi takip ediyordunuz?

Siz 14 aydır yönettiğiniz belediye ile ilçemize kaç metrekare yeşil alan kazandırdınız?

Sizin ve Belediye Başkanınızın kaç adet ağacı bu ilçeye dikildi? Dikili ağacınız var mı? Çünkü Belediye Başkanınız ağaç için çıktığı iddia edilen Gezi Olaylarına destek veren isimlerden biriydi. Siz bu ilçede kesilen ağaçlara neden müdahale etmediniz?

Pandemi sürecinde sağlık bakanını ve ilçe kaymakamını sıkıntıya sokmak için izin alınmadan yapılan çalgı-çengi ve çocukların sokaklara davet edilerek top ve oyuncak dağıtımlarını kabul ediyor musunuz?

                                                     ***  

KİM BU DERDE ‘DERMAN’ KİM BU BÜLENT ZAFER POLAT?

Size söz, yazdıklarımı mesleğimin ahlak ve ilkelerine uyarak takip etmeyi sürdüreceğim.

Daha önce de yazdım.

Derman Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Esenyurt Belediyesi’ne ait olup olmadığını sorgulamış açıklama ve bilgi beklemiştim.

Ama Esenyurt Belediye Başkanından konuyla alakalı yazılı ya da sözlü bir açıklama gelmedi.

Araştırmalarım sonucu şirketin Zafer Bülent Polat isimli birine ait olduğunu öğrenim.

Zafer Bülent Polat kimdir?

06 Aralık 2019 da kurulan, merkezi Beylikdüzü’nde olan ve 16 bin liralık sermayesi bulunan şirket bugüne kadar Esenyurt Belediyesi’nden ihale almış mıdır?

Bu şirket kurulduğu günden bugüne kadar Esenyurt Belediyesi’nden kaç liralık ihale almıştır?

Bu şanslı Bülent Zafer Polat kimdir?

DEVAMI GELECEK: TAKİPTE KALIN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.