SON DAKİKA

En Son Nokta

KAHRİMAN KANAAT ÖNDERLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman kanaat önderleri ve iş adamlarıyla Nene Hatun Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Partisinin politikasını misafirleriyle paylaşan Kahriman, Deva Partisi’ne katılanlara rozet taktı.

Bilgileri Kopyala
KAHRİMAN KANAAT ÖNDERLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Kategori: Siyaset - Bu haber 7.376 kez okundu.

Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını sürdürüyor. Nene Hatun Kültür Merkezinde kanaat önderleri ve iş insanları ile bir araya gelen ilçe başkanı Halis Kahriman partisinin politikası hakkında bilgiler aktardı.

Kahriman, ‘Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Birim Başkanımız Cevher Masyan’nın organize ettiği, iş insanları ve kanaat önderlerinin davetli olduğu mahalle buluşması programımızı icra ettik, partimizin yeni üyelerine rozetlerini taktık.

Deva Partisi ile komşularımız arasında köprü görevi üstlenen İlçe Başkan Yardımcımız Cevher Masyan’a gönülden teşekkür ediyorum.

Partimize her geçen gün ilgi artıyor. Esenyurtta güçlü bir teşkilat kurduk. İlk seçimlerde başarılı bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum’ açıklaması yaptı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!