SON DAKİKA

En Son Nokta

Kılıçdaroğlu: Oğlunuzu istemeye geldik

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ailesiyle evinde yaptığı kahvaltıda ilginç diyaloglar yaşandığı öğrenildi..

Kılıçdaroğlu: Oğlunuzu istemeye geldik
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 287 kez okundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ailesiyle evinde yaptığı kahvaltıda ilginç diyaloglar yaşandığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu bugün adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için konuşulan İmamoğlu’nun ailesinin evine kahvaltıya gitmişti.

Ensonnokta.com’un edindiği kulis bilgilerine göre kahvaltıda, Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’na “Oğlunuzu istemeye geldik” dedi.

Eski bir siyasetçi olan, Özal döneminde ANAP Trabzon il Başkanı olan baba İmamoğlu da bunun üzerine “Zaten Akçaabat’tan bir kız aldınız. (Kılıçdaroğlu’nun gelini Trabzon Akçabatlı) Bir de oğlan veririz, olur” yanıtını verdi.

İmamoğlu’nun annesiyle de sohbet eden Kılıçdaroğlu, “Siz ne düşünüyorsunuz?” diye sordu. Hava İmamoğlu ise “Kardeşi 9 yıl sonra doğdu. O yüzden uzun süre tek çocuk sevdim ben. Sevinirse sevinirim, üzülürse çok üzülürüm” deyince, araya baba Hasan İmamoğlu girdi.

Hasan İmamoğlu, “Kız evinde naz olur, burası oğlan evi. Oğlanı istemeye gelmişler, naz etme” dedi. Bu renkli diyalogların evde kahkalara neden olduğu öğrenildi.

Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından çıkışta yaptığı açıklamalarda, “Süreç gayet güzel işliyor. İstanbul’u Allah’ın izniyle alacak, gerçek anlamda dünyanın en önemli metropollerinden birisi haline getireceğiz. Ziyaret elbette önemli” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.