SON DAKİKA

En Son Nokta

KIZILAY YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Esenyurt Kızılay Şubesi Koronavirüs nedeniyle var gücüyle halkın yardımına koşuyor. İhtiyaç sahiplerine yardım için kolları sıvayan şube yöneticileri daha fazla kişiye yardımları ulaştırmak için hayırseverlerin desteklerini, katkılarını bekliyor.

KIZILAY YARDIMLARINIZI BEKLİYOR
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 18.928 kez okundu.

Her Ramazan ayında olduğu gibi Türk Kızılayı, muhtaçlara, ihtiyaç sahiplerine yardım için kolları sıvadı. Kızılay, bu gerçekleştirmek için doğal olarak hayırseverleri de bu işi katıyor, desteklerini, katkılarını bekliyor.

Bugünlerde ise dünyanın başına bela olan KoronAvirüsle mücadeleye destek veren Kızılay Esenyurt Şubesi kendilerine ulaşan yardımları evinde kalan, dışarı çıkamayan, çalışamayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor.

Türk Kızılayı Esenyurt Şube Başkanı Aytekin Çolak, bu konuda yardımseverlere büyük görev düştüğünü belirtirken, ‘ Bu sıkıntılı dönemde elimizden geldiğince sahada mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. İşini kaybetmiş, evlerinde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım kolilerini ulaştırmaya çalışıyoruz. Çok mağdur insanlara rastlıyoruz. Yapacağınız küçük bir iyilik inanın çok anlam taşıyor. İmkanı olanlardan desteklerinizi bekliyoruz’ dedi.

işletim sistemleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.