SON DAKİKA

En Son Nokta

MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN ACI GÜNÜ

61. Hükümet döneminde Sağlık Bakanlığı, 65. Hükümet döneminde ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yapan Mehmet Müezzinoğlu’nun annesi Fatma Müezzinoğlu hayatını kaybetti.

MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN ACI GÜNÜ
Kategori: GÜNDEM - Bu haber 12.858 kez okundu.
61. Hükümet döneminde Sağlık Bakanlığı, 65. Hükümet döneminde ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yapan  Mehmet Müezzinoğlu’un annesi Fatma Müezzinoğlu hayatını kaybetti.
Sahibi olduğu hastane Avcılar Hospital’de taziyeleri kabul eden Müezzinoğlu’na başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere eski yeni bir çok bakan, siyasetçi, genel başkan ve bir çok önemli isim arayarak taziyelerini iletti.
Ensonnokta olarak merhumeye Allah’tan rahmet Mehmet Müezzinoğlu ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
Merhum Fatma Müezzinoğlu’nun cenazesi yarın Avcılar itfaiyesi yanında bulunan Naime Hanım Camiinden öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında defnedilecek…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.