SON DAKİKA

En Son Nokta

MİLLETTEN ALAN MİLLETE VERİYOR: TEBRİKLER KIRMIZI AİLESİNE

Bölgemizin önemli iş adamlarından Nihat Kırmızı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını Yaptığı Doğa Sigorta ve Nabi Kırmızı’nın Vakıf Başkanı olduğu Ayvansaray Eğitim, Sağlık, Kültür Vakfı Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntı çeken ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Memleketi Şanlıurfa’da ki ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştıran Kırmızı ailesi Avcılar ve Esenyurt’ta ki yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara da katkı sunmaya başladı.

MİLLETTEN ALAN MİLLETE VERİYOR: TEBRİKLER KIRMIZI AİLESİNE
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 22.565 kez okundu.

Türkiye’nin en önemli ve en güvenilir sigorta şirketlerinin başında gelen Doğa Sigorta ve Ayvansaray Eğitim, Sağlık, Kültür Vakfı milletten kazandığını millete harcamayı sürdürüyor.

Daha önce birçok toplumsal konuda harekete geçen ve sosyal yardımlarıyla dikkat çeken Doğa Sigorta ve Kırmızı ailesi Koronavirüs hastalığı nedeniyle yaşantısında sıkıntı çeken aileleri de unutmadı.

NİHAT KIRMIZI: MİLLETİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

Yardım kampanyasına “Güvende kalın, evde kalın, güçlü kalın” mesajıyla yola çıkan Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırımızı yaptığı açıklamada, ‘Gıda ve sağlıklı beslenmenin yanında kişisel temizlik ve yaşadığımız alanların hijyeni de çok önemlidir. Sağlıklı bir yaşam sürmenin en önemli koşullarından biri de sağlıklı beslenmek ve temizliktir. Bedenimizden, besinlerimizin, kıyafetlerimizin, evimizin ve çalıştığımız yerlerin temizliği daha iyi bir hayat sürmemizi sağlar. Temiz olmayan yerler, besinler ve kıyafetler; özellikle bulaşıcı hastalıkların yayılmasına, kişi ve toplum sağlığını tehdit eder vaziyete gelmesine sebep olur. Son günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan salgın gibi virütik/bulaşıcı hastalıklar, temiz olmayan ortamlarda yayılıyor ve herkesi etkiliyor. Bizde bu bağlamda evinden çıkamayan, işini kaybeden, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bir el uzatmak istedik. Memleketimiz Şanlıurfa’dan sonra yaşadığımız ve ticaret yaptığımız ilçelere de katkımız olsun istedik. Dilerim en kısa sürede hep birlikte bu illeti yener ve eski günlerimize kavuşuruz’ şeklinde konuştu.

NABİ KIRMIZI: DEVLETİMİZİN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Ayvansaray Eğitim, Sağlık, Kültür Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nabi Kırmızı devletin yükünü hafifletmek adına her daim bu yardımları yapacaklarını belirtirken, ‘Sokaklar boşaldı, emekçilerin bir kısmı evden çalışmaya başladı. Sinemalar, konserler, kahvehaneler, berberler, cafeler, spor salonları gibi bir çok işletme kapandı. Bu insanların bir nebzede olsa yanında yer almak istedik. Uzmanlarımızın ifade ettiği gibi bu dönem evde kalmayı sürdürelim. Eğer bu kısıtlamaları önemser, toplum olarak bir arada bulunmamaya dikkat edersek; hastalığı, bize hasar vermeden, salgın yapmadan, sevdiklerimizi, üretim araçlarımızı kaybetmeden bir şekilde önlemiş oluruz’ ifadeleri kullanırken Doğa Hospital, Doğa Sigorta, Ayvansaray Üniversitesi, Berk Anadolu Lisesi ve Mesleğim Sağlık Koleji çalışanlarından hiç kimsenin süreçten olumsuz etkilenmeyeceği ve kimsenin işine son verilmeyeceğini belirtti.

 

 

antivirüs programı satın al

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.