SON DAKİKA

En Son Nokta

MUHTARIN İSYANI İNSANLIĞA

Esenyurt Bağlarçeşme Mahalle Muhtarı Ali Deli günlerce sosyal medya hesaplarından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gıda yardımı talep etti. Talep karşılık bulmayınca Muhtar Deli, isyan edip yazdığı mesajdan sonra sosyal medya hesaplarını kapattığını belirtti.

MUHTARIN İSYANI İNSANLIĞA
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 23.561 kez okundu.

Yardımlar konusunda duyarsız kalan iş adamlarına ateş püsküren Muhtar Ali Deli, bundan önceki yıllarda reklam için bazı iş adamlarının lüks restaurantlarda ya da otellerde verdikleri iftarları hatırlatarak, ‘Ne oldu virüsten dolayı bu yemeklerinizi vermiyor ve şov yapamıyorsunuz. Bari insanlığa katkı için taleplerimize cevap verseydiniz’ diyerek isyan etti.

İŞTE MUHTARIN İSYAN PAYLAŞIMI

Duyuru: Koronavirüs nedeniyle geçim sıkıntısını çeken vatandaşlarımız için defalarca iş adamlarımıza hayırsever vatandaşlarımız çağrıda bulundum ne yazık ki 3 veya 4 kişiden başka hayırsever göremedim. Oysa her Ramazan ayında iftar yemeği verenler ve bol bol poz verenler şimdi neredeler. Böyle bir zamanda yoksanız yarın sizleri kimler tanır, veya adam yerine koyar o yüzden sahte görünümlü hayırseverleri görmemek için Facebook’umu bir süre için kapatıyorum. Saygılar ve sevgiler olsun tüm Fecebook’da ki duyarlı arkadaşlarıma.…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.