SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖMER ALBAYRAK, ‘PROJELERİMLE YENİKENT’İ ESENYURT’UN EN GÖZDE MAHALLESİ YAPACAĞIM’

Esenyurt Yenikent Mahallesi muhtar adayı Ömer Albayrak çıktıkları bu yolda başarılı olacaklarına inancının sonsuz olduğunu belirtti. Albayrak, ‘Amacımız herkese ayrım yapmadan destek olmak. Böyle bir çalışma içerisinde olacağız. Bu çalışmanın başarıyı getireceğine inanıyorum’ dedi.

ÖMER ALBAYRAK, ‘PROJELERİMLE YENİKENT’İ ESENYURT’UN EN GÖZDE MAHALLESİ YAPACAĞIM’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.008 kez okundu.

Esenyurt Yenikent Mahalle Muhtarlığına aday olan mahallenin genç ve başarılı esnafı Ömer Albayrak, hedeflerini ve mahalleye yapacaklarını anlattı.

MAHALLE HALKININ İLGİSİ BİZİ CESARETLENDİRDİ

Yenikent Mahallemizin sorunlarını çözmek ve daima millet, daima hizmet anlayışı ile yola çıktık. Mahalle halkının ve gençlerinin ilgisi bizi cesaretlendirdi. Tabi ki adaylık sonuç alma sanatı. Sonuç alamıyorsanız, bir oyla da kaybetseniz o makamda siz olmuyorsunuz. Onun için başarılı olmak için çok çaba sarf etmelisiniz.  Tabi göreve geldikten sonra hem sonuç alacaksınız, hem de muktedir olacaksınız.

 

TÜM SORUNLARI ÇÖZECEK DOLULUK BİZDE VAR

Zaman zaman mahallede gençlerle ve esnaflarla sohbet ediyoruz. Mahalle muhtarı seçilirsem halkın huzuru için her yüzde 100 tüm sorunların çözüleceğine inanıyorlar. Bize bu görev verildiği takdirde zaten millet ortalaması bir hayatım var, milletin yaşadıklarını ben de yaşadığım için problemleri biliyorum. Problemleri çözme noktasında da bilen insan daha pratik olur, daha çabuk proje üretir. Bu mahalle bizim elimizde şekillenirse herkesin gitmeye çalıştığı yer değil, yaşamak için geldiği nokta olacaktır. İnşallah bize verilir, biz yaparız. Bizimle birlikte bu mahalle herkesin adından söz ettiği bir mahalle haline gelir.

SORUNLARI İYİ BİLİYORUM

Yenikent Mahallesi Muhtarlığına neden aday olduğunu açıklayan Ömer Albayrak, evli ve dört çocuk babası. Albayrak, ‘halkın muhtara ulaşması zor olmamalıdır’ derken seçimleri kazanması halinde muhtarlık binasını düzenleyeceğine, mahalleye yakışır bir muhtarlık binası kazandıracağına belirtti. Albayrak, ‘bunun için her kapıyı bin defa çalarım’  ifadelerini kullandı. Bu zamana kadar muhtarlıklara gelen yardımların tam anlamıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılamadığına dikkat çeken Ömer Albayrak, “Yaklaşık 4 ay önce muhtar adayı olmaya karar verdim. Bir gün muhtarlığın yanından geçerken binanın etrafının halini gördüm. Birçok şeyin eksikliğini işte o anda fark ettim. Muhtarlık sadece mühür basma yeri değildir. Hem mahalleye faydalı olabilmek, hem de bir esnaf olarak üstesinden gelebileceğini göstermek için bu yola çıktım. Görev bana nasip olursa çok şeyi değiştireceğim. Yenikent Mahallesi’nde geçirdiğim 20 yılın ardından mahalle halkının sorunları noktasında isabetli gözlemler yaptığıma inanıyorum. Göreve geldiğim takdirde sorunlara gerekli çözümleri üreteceğime söz veriyorum” diye konuştu.

Muhtarların seçilmiş kişiler olduğunu belirten Albayrak, “Muhtarlık, Osmanlı döneminde başlayan köklü bir yönetim sistemidir. Saygınlığı vardır ve olmalıdır da. Halk muhtarı kendisine hizmet etsin, sorunlarının tercümanı olsun diye seçer. Biz de bu anlayışla halka hizmet için gayret göstereceğiz. Mahallemizin sorunlarını gündeme getirip, çözümü için gerekli görüşmeleri yapacağız.” diye konuştu.

“VERDİĞİMİZ SÖZÜN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Vatandaşların desteği ile muhtar seçildiği takdirde halkın sosyal ihtiyaçlarıyla ilgileneceğinin de sözünü veren Albayrak, şunları söyledi: “Vatandaşın sorunlarının çözümü için diğer idari kurumlarla işbirliği içerisinde olacağız. Yardıma muhtaç ya da cenazesi olan komşumuz varsa da sorunlarını çözmek ve acılarını paylaşmak için gayret göstereceğiz ve ilgili kurumları harekete geçireceğiz. Vatandaşımızın sorununun çözümü için ön ayak olacağız. Sadece asli görevimizi yapıp, evrak işi yaparak, ‘tamam işim bitti’ demeyeceğiz.  Yeri geldiğinde mahalle sakinleri ile fikir alışverişi yaparak, mahallemizi geleceğe taşıyacak, güzelleştirecek yeni projeler üreteceğiz ve uygulamaya geçirilmesi için de vatandaşımızla iç içe olup, birlikte hareket edeceğiz. Verdiğimiz sözün takipçisi olacağız. Komşuluk ve mahalle bilincini oluşturup daha da ileri seviyelere taşıyacağız. Sosyal etkinliklerle kaynaşmayı da sağlayacağız.

ÖMER ALBAYRAK KİMDİR?

1982 Şanlıurfa Bozava doğumlu. 1998 yılından itibaren Esenyurt Yenikent Mahallesi’nde ikamet ediyor.

İş dünyasında Esenyurt’ta birçok yeniliğe imza atmış bir isim. İlçeye ‘Ne alırsan 1 milyonculuk’ sektörünü getiren bir esnaf.

Hali hazırda Esenyurt halkına ayakkabı sektöründe hizmet veriyor.

Evli 3 kız bir erkek evlat sahibi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.