SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZDEN VE ARVASİ YÜZLERCE VANLI’YI EKİNCİ İLE BULUŞTURDU

Esenyurt AK Parti Belediye Meclis üyesi aday adayları Murat Özden ev Abdulkahar Arvasi yüzlerce Vanlı genci, kanaat önderini ve STK başkanını kültür merkezinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ile buluşturdu.

ÖZDEN VE ARVASİ YÜZLERCE VANLI’YI EKİNCİ İLE BULUŞTURDU
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.045 kez okundu.

Vanlıların sevilen iki ismi Murat Özden ev Abdulkahhar Arvasi gönül verdikleri partileri AK Parti’de yaklaşan yerel seçimler öncesinde meclis üyesi adaylığına başvurmuştu.

İki isim önceki gün Kültür Merkezi’nde AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci’ye bir program tertipleyerek yüzlerce Vanlıyı, kanaat önderini ve STK başkanını bir araya getirdi.

 ‘İSTANBUL’UN SANAYİSİ BU İLÇEDE’

Sık Sık Coşkulu kalabalığın desteğiyle konuşmasını sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, konuşmasında Vanlı hemşerilerinden 31 Mart’ta kendisini desteklemelerini istedi. Esenyurta ve Vanlılara her koşulda ciddi projeler sunacağını belirten Ekinci, ‘2008’de ilçe olduğunda 300 bin nüfusu olan Esenyurt’un nüfusu bugün 1 milyona ulaşmış. 81 ilimizden her insanın gelip yerleştiği buram buram Anadolu kokan bir ilçe. Balkanlardan, Ortaasya’dan, Ortadoğu’dan Afrika’ya kadar her rengi buluşturan bir ilçe. İstanbul sanayi üretiminin yüzde 21’ini üreten bir ilçe. Türkiye’nin yüzde 4’ünü kapsayan sanayi kentidir. 170 bin gencinin orta öğrenimde okuyan bir ilçe. Anadolu’nun 35 ilinden daha büyük bir nüfus. Bu özellikleriyle Türkiye’nin parlayan ilçesidir.

‘ESENYURT’U KÖTÜLEYEN ALGILARI YOK EDECEĞİZ’

Esenyurt’u sevelim, bir şeyler ortaya koyalım. İlçenin ismi güzel şeylerle anılmamış. Hak etmediği algıların gölgesinde kalmış. Esenyurt genci zararlı maddelere müptela olmuş gibi bakılmış. Asayiş anlamında güvenilir bir ilçe olmadığı iddia edilmiş. Esenyurt İstanbul’un en büyük ilçesi olmasına rağmen güvenlik anlamında orta sıralardadır. Bu kötü algıları yok edeceğiz. Bu ilçe için hayallerimiz var. Bunu sadece AK kadrolar gerçekleştirebilir. Marmaray, Avrasya Tüneli, 3. Havalimanı, 3. Köprü hayaldi gerçek oldu. AK Parti hayalleri gerçeğe dönüştüren partidir’ dedi.

‘HEPİMİZ ESENYURTLUYUZ’

Gençlik buluşmasında kürsüye gelen AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, ‘Salona bakıyorum Türkiye mozaiği olmuş. Karadenizliler, Vanlılar herkes burada. Hepimizin ortak kimliği hepimizin Esenyurt’lu olması. Gençlerden isteğim büyüklerine lütfen Esenyurt’un 15 yıl önceki halini sorup öğrenmeleri. AK Parti göreve geldikten sonra Esenyurt ve Türkiye hangi noktadan nereye geldi. Öyle bir Cumhurbaşkanımız var ki gece gündüz bu ülkenin ve bu ilçelerin kalkınması için her türlü mücadeleyi veriyor. Ona layık olmak için biz ne yapsak azdır. Azmi başkanımıza sahip çıkın ve 31 Mart gecesi onu bu ilçede belediye başkanı yapın’ temennisinde bulundu.

 ‘AK PARTİ KADROLARI ESENYURT’A ÇAĞ ATLATTI’

İlçe başkanının ardından mikrofonu alan Meclis Üyesi adayı Murat Özden Esenyurt’un geçmişi ile ilgili sıkıntıları bir kez daha Vanlı hemşerilerine aktardı. Özden, ‘İnşallah 31 Marttan sonra Azmi beye sayın başkanımız olarak hitap edeceğiz. 25 yıldır Esenyurt’ta yaşana bir kardeşiniz olarak Esenyurt’un köyden şehre dönüşümünü hep birlikte şahit olduk. Esenyurt’ta bir sağlık ocağı vardı, okulumuz yoktu, tankerle taşınan suları kapmak için büyük mücadeleler verdik.  AK Parti’den önce Esenyurt bu durumdaydı. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları göreve geldiğinde Türkiye çağ atlamaya başladı. Esenyurt’ta bu çağ atlamadan nasibini aldı. Bu ilçeyi 15 yıldır yöneten AK Parti belediyeciliği bu ilçenin kalkınmasının öncüsü oldu. Devasa şehir parkları, okullar, sağlık ocakları, devlet hastanesi gibi devasa hizmetleri Esenyurt’a kazandırıldı. Esenyurt halkı dününü ve bugününü iyi biliyor. İnşallah 31 Mart gecesi bu değerlendirmeyi yaparak AK Parti iktidarını bir kez daha göreve getirecektir. 31 Mart’ta inşallah bu salonda ki her kes AK Parti’nin bayrağını dalgalandırmak için mücadele edecek. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Azmi Ekinci’yi başkan seçtirerek bundan sonraki dönemlerde de Esenyurt halkı AK Belediyeciliğin hizmetlerinden yararlanacaktır’ şeklinde konuştu.

Organizasyonun mimarlarından olan bir diğer isim ise Esenyurtluların yakından tanıdığı ve sevdiği isim Abdulkahhar Arvasi’ydi. Kısa bir selamlama konuşması yapan Arvasi, inşallah 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanımızın emaneti Azmi Ekinci’yi başkan seçtirerek seçimi kazanacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın yorumunda bulundu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.