SON DAKİKA

En Son Nokta

SİNOPLULARDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer Kıraç Sinoplular derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı İdris Can birlik ve beraberliğe dikkat çekerken Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle bahsetti.

SİNOPLULARDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
Kategori: Siyaset - Bu haber 10.313 kez okundu.

AK Partili Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer yüz yüze 100 gün programı kapsamında Kıraç Sinoplular Derneğini ziyaret etti. İl yöneticileri ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette gündem siyaset ve ekonomiydi.

RABBİM ERDOĞAN’A GÜÇ KUVVET VERSİN

Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kıraç Sinoplular Dernek Başkanı İdris Can, ‘Kendi evinize hoş geldiniz. Ülkemiz birçok zorlu aşamadan geçmiş ve sıkıntı çekmiştir. Dünya arenasında bugün Türkiye söz sahibi ise Cumhurbaşkanımızın emeği çoktur. Her dakikamız önemlidir. Ona desteğimiz tamdır. Rabbim ona güç kuvvet versin’ açıklamasında bulundu.

DERDİMİZ MİLLET

Sinopluları ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, ‘Bugün belediye başkanlarımızla Esenyurtlu karış karış gezdik. Vatandaş diyor ki buranın belediye başkanı bize hiç uğramadı ama AK Partili belediye başkanları nerelerden ziyarete geliyor. Allah razı olsun diyorlar. Derdimiz millet. Sizin için çabalıyoruz. Derdi millet olan her daim sizlerin yanındadır’ dedi.

BU İLÇEYE HİZMETİ AK PARTİ GETİRDİ

Esenyurt’u çok iyi bildiğini, geçmişte ticari hayatı olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise konuşmasında, ‘Bizi bağlayan şey devletimiz, bayrağımız. Esenyurtu iyi bilen biriyim. Bu ilçede ticari hayatım oldu. Akrabalarım çoktur. Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur. AK Partinin hizmetleri gören vatandaşlarımız sahada bunları bize iletti. Ülkemiz ve dünya büyük bir sıkıntıdan geçiyor. Müslüman ülkeler parçalanmış, Ukrayna da savaş çıkmış. Liderimiz Erdoğan’a bu anlamda teşekkür ediyorum. Dünyada ki misyonunu her zaman görüyorsunuz değil mi? Kosova da bir festivale katıldım. Sohbet ettiğimiz insanlar başarılı olmamızı temenni ediyor. Türkiye Türkiye’den büyük diyorlar. Bosna’ya geçtik. 3 anne geldi yanımıza. Eğer Cumhurbaşkanınız Erdoğan katliamın olduğu dönemlerde Türkiye’nin başında olsaydı Bosna da bu katliamlara kimse cesaret edemezdi yorumunda bulundular. Bu tespitlerin hepsi doğru. Cumhurbaşkanımızın bu ülkeye kattığı değerleri biliyor ve görüyorsunuz. 2023 yılında inşallah onu hep birlikte bir kez daha Cumhurbaşkanı seçeceğiz’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.