SON DAKİKA

En Son Nokta

TOGAY ÇOBAN YÜZLERCE HEMŞERİSİNİ EKİNCİ VE MİLLETVEKİLLERİYLE BULUŞTURDU

AK Parti meclis üyesi Togay Çoban yüzlerce hemşerisini Ardahanlı Milletvekilleri Orhan Atalay, Tülay Kaynarca ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ile buluşturdu. CHP’ye sert mesajların verildiği toplantıda barış ve kardeşlik çağrısı yapıldı.

TOGAY ÇOBAN YÜZLERCE HEMŞERİSİNİ EKİNCİ VE MİLLETVEKİLLERİYLE BULUŞTURDU
Kategori: Siyaset - Bu haber 5.325 kez okundu.

Bu sabah Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltıya Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca’nın yanı sıra AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK başkanları, Ardahanlı meclis üyesi adaylarının yanı sıra yaklaşık 1500 Ardahan ve Hanaklı katıldı.

‘EMANETİ EHLİNE TESLİM EDECEĞİZ’

Toplantıda ilk konuşmayı yapan ev sahibi Togay Çoban konuşmasında, ‘Ne zaman böyle bir toplantı düzenlediysem bizlere kucak açtınız hepinize çok teşekkür ediyorum. Siyasette son günlerde Ardahanlılar üzerinde bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu algıyı hep birlikte yıkacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada AK Kadrolarla birlikte hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Tüm bu başarıyı siz değerli hemşerilerimiz sayesinde gerçekleştiriyoruz. Sizlerin desteği ile başarıyoruz. ‘Ardahan şehrinin havası serttir ama insanı merttir’ Vatanına bayrağına sahip çıkan bir milletiz. 31 Mart’ta önemli bir seçim var. İnşallah mazlumların, mağdurların yanında olan, dünya 5’den büyük diyen lider Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere emaneti Azmi Ekinci’ye hep birlikte destek vereceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı emaneti ehline teslim edeceğiz’ dedi.

ARDAHAN’A VE KARS’A BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Ardahanlı meclis üyesi Gürbüz Süleymanoğlu, ‘Ne zaman bir organizasyon var dersek sizler bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. ‘Tarlada izi olmayanın harman da izi olmaz’ diye güzel bir atasözü vardır. Biz bunu şiar edindik. Kars’a, Ardahan’a büyük projeler yaptık. AK Belediyecilik dediğimiz de herkes hizmeti hatırlıyor. 2019 yerel seçimlerine gittiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğimizi sürdürüyoruz. Kimse bizi bölmeye çalışmasın. Ardahan burada herkes bunu böyle bilsin. Çok güçlü bir teşkilatımız var, çok değerli bir adayımız var. Bizlere düşen onlara sahip çıkmak. 31 Mart’ta inşallah AK Belediyecilikle yola devam. ’

TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYİZ

Sosyal Medya’da farklı partilere gönül vermiş Ardahanlıların AK Partili Ardahanlıları tehdit etmeye kalktığını ifade eden AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, ‘Dün Sosyal Medya’da gördük hemşerilerinizi tehdit ediyorlar. Kimse milletin iradesine ipotek koyamaz. Millet ne derse o olur.

Dünya 5’den büyük diyen, One Minutu diyen bir Cumhurbaşkanının mensuplarıyız. 16 yıldır bu ülkeye büyük hizmetler yapan Cumhurbaşkanımızın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Cumhurbaşkanımız ülkemizi hangi badireler atlattı ve bugünlere getirdi bunu hepiniz biliyorsunuz. Ölümüne kadar arkasındayız’ dedi. Çelik ayrıca listede en çok Ardahanlıların olacağını belirtti.

AZMİ EKİNCİ, ‘100 PROJE İLE GELİYORUZ’

Esenyurt’un sorunu olmadığını lakin hızlı büyümeden dolayı ihtiyaçları olduğunu belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, ‘Esenyurt artık büyük bir Metropol kenti. Anadolu’nun 81 vilayetinden gelmiş buram buram Anadolu kokan bir ilçe. 2004 yılından itibaren AK Parti belediyeciliği ile tanıştıktan sonra çamurdan kurutulan metropole dönüşen bir ilçe. 10 yılda 300 binden 1 milyon nüfusa ulaşan bir ilçe. AK Kadrolar Esenyurt için her şeyi yapmış. Sorun yok, sadece ihtiyaçlar hasıl olmuş.

3 önemli ihtiyacımız var, Ulaşım, Trafik, Otopark. Bunlar için 7 adet kavşak, alt geçit projeleri hazır. 17 park otopark projesi hazır. Esenyurt’a Metro geliyor. 3 yerde metro ile buluşacağız. Böylece ilçede trafik sorunu kalmayacak.

İkinci ihtiyacımız okul. Normalde belediyenin işi değil Bakanlığın sorumluluğundadır. 13 okulu bakanlığımız gündemine aldı 23 tane proje için de arsa yerleri ayrıldı bakanlığımıza teslim edilecek. Okullarımızın mevcudu 34’e inecek.

Üçüncü temel ihtiyacımız hastane. 220 yataklı bir hastanemiz var. 230 yataklı hastanemiz yapılıyor. Yetmez bakanlığımız 2019 yatırım planına aldı. 500 yataklı bir hastane projemiz daha hayata geçiyor. Toplamda 950 yataklı bir sağlık kentine dönüşüyoruz.

3 önemli çalışmayla Esenyurt dünya kenti olacak. 170 bin gencimiz var. Milli Eğitimle koordineli kültür sanat, şiir, edebiyat, folklor, müzik, sinema, ata sporları ve olimpik sporlarla buluşturacağız. Neden dünya liderleri bu ilçeden çıkmasın. Biz gençliğimize ve neslimize inanıyoruz.

Esenyurt İstanbul sanayisinin yüzde 21’i bu ilçede. Esenyurt’un geleceği için çok önemli bir gerçek. Tarihi mimari ile yapılmış 2 bin dükkânın olduğu bir çarşı. Binlerce yabancı müşteri. 2 Bin farklı ürünü inceleyen alım yapan bir ziyaretçiden bahsediyoruz.

Esenyurt’un Allah vergisi bir nimeti daha var. Termaller. Esenyurt’u sağlık turizmine açacağız. Hani çarşımıza gelecek yabancılar olacak ya işte onları da termalle tanıştıracağız.’

HİZMETLERİN ADRESİ ESENYURT BELEDİYESİ

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ise konuşmasında, ‘Sizler bizi her zaman güvendiniz. Her seçimde bizleri desteklediniz. Bu hizmetlerin devam etmesi taçlanması gerekiyor. Hastane yapan, okulları yapan bir belediyeden bahsediyoruz. Her yeri geziyorum Esenyurt’u örnek gösteriyorlar. Spora destek veren, okul yapan, cami ve Cem evi yapan bir belediye. 100 bin sporcusu olan bir belediye. Bu ekip işi bunlar AK kadroların işi. Azmi Ekinci konuşunca inanılmaz heyecan almışsınızdır. Mükemmel projeler. Birlikte çalıştığımız arkadaşımız Azmi Ekinci dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetidir. Sizler geçmişte olduğu gibi biliyorum emanete sahip çıkacaksınız.’

ATALAY, ‘KÜRESEL GÜÇLERİN HEDEFİ 31 MART’

Yaklaşık 30 dakika boyunca Türkiye’nin gerçekleri ve düşüncelerini paylaşan AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay büyük ilgiyle dinlendi. Birçok konuya değine Atalay, ‘İslam dünyasını böldüler parçaladılar geriye 2 ülke kaldı. Biri İran bir diğeri Türkiye. 2010 yılından bu güne kadar Türkiye’yi çeşitli oyunlarla alaşağı etmeye çalıştılar. Şimdi hedeflerinde 31 Mart seçimi var. Amaçları sonra erken seçim istemek. Bir ülkeyi bitirmek istiyorsanız o ülkenin siyasi istikrarı bozmanız gerekiyor. Siyasi istikrar bir ülke için her şey demek. Sadece yerel seçim diye bakamayız. Küresel arzunun karşılanıp karşılanmayacağı meselesidir.

KİMİN NEREYE OY VERECEĞİNE KARIŞAMAZSINIZ

Şu ya da bu gerekçe ile şuralı ya da buralı diye insanları ayıramazsınız. Niçin söyledim bunu hemşerilerimiz üzerinde burada bir korku bir mahalle baskı oluşturmaya çalışıyorlar. Onlara buradan seslenmek istiyorum. Hemşerilik asıl idiyse 7 Haziran seçimlerinde Orhan Atalay köylere girmesin haberini kim salıyordu? Yoksa insanlara siyasi bir takım yollar, yöntemler belirleme hakkını kendinde gören kodamanlar, baronlar, haddini bilmezler kimin nereye, niçin oy vereceği kararını mı verecekler. Biz bunu anti demokratik, faşist, baskıcı reddedilmesi gereken tavır olarak görüyoruz. Hiç kimsenin bir kimseye parmak sallama hakkı yoktur. Hiç kimsenin bir kimseye şuraya gelirsin buraya gelemezsin demeye hakkı yoktur.

Azmi Ekinci’yi iyi tanıyorum. Yan yana oturduk dertleştik sohbet ettik. Buranın sevdalarına, kavgalarına ortak olacak biri. Sizden biri. Kiminizin kardeşi, kiminizin dostudur. Orhan Atalay burada olsaydı ne yapacaksa Azmi Ekinci’de onu yapacaktır. Bu kadar eminim. Arkadaşım için geldim buraya. Üzerinizden yaratılmak istenen suni tehditlere zerre kadar itibar etmeyin. Kavgalardan en fazla çekmiş tolum bizim toplumdur. Kardeşi kardeşe sağ-sol çatışması ile vurduran hasta zihniyetler bilsin ki biz kavgada yokuz. Barış için geldik’ dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.