SON DAKİKA

En Son Nokta

TÜRK KIZILAY’I ESENYURT ŞUBESİ YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Türk Kızılay’ı Esenyurt Şubesi ihtiyaç sahiplerine yardımını sürdürüyor. Şube yöneticileri ayrıca sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde vatandaşlara pide ve su dağıtımı yapıyor.

Bilgileri Kopyala
TÜRK KIZILAY’I ESENYURT ŞUBESİ YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Kategori: GÜNDEM - Bu haber 22.830 kez okundu.

Bu güne kadar ihtiyaç sahibi 2800 aileye erzak kolisi götürerek katkı sunan Esenyurt Kızılay Şubesi bağışçılardan gelen maddi yardımları da tespit ettikleri 1300 aileye ulaştırmayı başardı.

https://www.youtube.com/watch?v=cbYWQhVxOBg

Sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamayı arzulayan Kızılay yöneticileri çeşitli mahallelerde TIR’la pide ve su dağıtımı yaptı. Gönüllülerin ve mahalle muhtarlarının da destek verdiği dağıtımlar vatandaşlar tarafından zaman zaman alkışlarla destek buldu.

Türk Kızılayı Esenyurt Şube Başkanı Aytekin Çolak, şube yöneticilerine ve gönüllülerine teşekkür ederken, ‘Türk Kızılay’ı Esenyurt Şubesi olarak var gücümüzle bu hassas dönemde halkımızın yardımına koşmaya çalışıyoruz. Koronavirüs sebebiyle zor günler geçiren halkımızın Ramazan ayında da ihtiyaçlarının arttığını düşünerek çalışmalarımızı daha da asıklaştırdık. 1300 aileye 400 TL nakdi yardım götürdük. 2800 aileye erzak kolisi teslim ettik. Hafta sonları yasak sebebiyle mahallelerimizde pide ve su dağıtımı yaptık. Tüm bunların artması için tabi hayırseverlerimizinde desteğini bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Nazife darılmaz Şubat 18, 2021 / 14:49 Yanıtla

Başvurmuştur ama yardım eden yok

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!