SON DAKİKA

En Son Nokta

ÜSTÜNDAĞ, ‘ARDAHAN DERNEKLERİ KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR’

Düzenlediği programda AK Parti Belediye Başkanı Adayı Azmi Ekinci’yi ağırlayan Tülay Üstündağ yaptığı konuşmada büyük ses getirdi. Ardahan derneklerinin kimsenin tekelinde olmadığını belirten Üstündağ, ‘Şimdi birileri hemşeri olarak karşımıza çıkmış. Şimdi mi hemşerimiz oldunuz. Emirler gönderiyorlar filancanın toplantısına katılmayacaksınız filancanın toplantısında yer alacaksınız. Derneklerimiz kimsenin tekelinde değildir. Herkes bunu böyle bilsin’ dedi.

ÜSTÜNDAĞ, ‘ARDAHAN DERNEKLERİ KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 836 kez okundu.

Azmi Ekinci’yi daha önce Köşk Cafe Toplantı Salonu’nda ağırlayan Tülay Üstündağ ikinci programını Göle İlçesi Dede Kılıç Köyü Derneği’nde gerçekleştirdi. Esenyurt AK Parti Belediye Başkanı Azmi Ekinci’yi köylüleriyle buluşturan Tülay Üstündağ köylülerinden kendisine ve AK Parti’ye oy istedi. Üstündağ, ‘Şimdi birileri hemşeri olarak karşımıza çıkmış. Şimdi mi hemşerimiz oldunuz. Bize Kürtçe yayın yasağı yaptıklarında onlar alkış tutuyordu. Sayın Recep Tayyip Erdoğan TRT KÜRDİ (ŞEŞ) açtığında yuhalayanlarda onlardı bugün onlar Kürtlere kardeşiz diyor. Bunları unutmadık. Bazı Ardahan Derneklerinin AK Partililere hiçbir şekilde toplantı yapmayacaksınız demesini çok manidar buluyorum. Emirler gönderiyorlar filancanın toplantısına katılmayacaksınız filancanın toplantısında yer alacaksınız. Derneklerimiz kimsenin tekelinde değildir. Herkes bunu böyle bilsin. Hemşeri istiyorsanız hemşeriniz burada, size hemşerinizden daha çok sevecek ve hizmet edecek birini istiyorsanız oda Azmi Ekinci’dir’ şeklinde konuştu. Üstündağ’ın bu konuşmaları Ardahanlı ve Göleli hemşerileri tarafından büyük destek buldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.