SON DAKİKA

En Son Nokta

YAŞAR KARAASLAN: YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ BELEDİYEYE ERDAL NAS: YAŞAR KARAASLAN SİYASİ HESAP PEŞİNDE

Avcılar Belediyesi’ne yönelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan’a, CHP İlçe Başkanı Erdal Nas’tan anında cevap geldi.

YAŞAR KARAASLAN: YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ BELEDİYEYE ERDAL NAS: YAŞAR KARAASLAN SİYASİ HESAP PEŞİNDE
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 27.134 kez okundu.

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında Avcılar Belediye Baskanı Turan Hançerli’ye yönelik sert ifadeler kullandı.

Karaaslan ” Yazıklar olsun sizin gibi Belediyeye ” başlıklı açıklamasında,

‘Yaşlılarımızın dışarı çıkma izninin olduğu gün sırf şov yapmak için çocukları ve ahaliyi sokağa davet ederek hem sokağa çıkma yasağını ihlal eden hem de yaşlılarımızı tehlikeye atan bu zihniyeti protesto ediyoruz. Boyle düşüncesizce ve sorumsuzca hareket ederek COVİD19 ile dünyayı kıskandıracak derecede mücadele örneği gösteren bakanlığımızın tüm çalışmalarına ket vurma hevesinizin cevabını vermenizi istiyoruz. Bu sorumsuz davranış karşısında suç duyurusunda bulunuyoruz. Sizin gibi sorumsuzlar CORONA’dan bile daha tehlikelidir. Avcılar Hizmet İstiyor’ dedi.

AK Parti İlçe Başkanının yaptığı bu açıklamaya sosyal medya hesabından cevap veren CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, iş üreteceğiz, hizmet üreteceğiz, birlikte başaracağız başlıklı bir yazı paylaştı.

‘ÜLKE SALGINLA UĞRAŞIRKEN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SİYASET HESABI YAPIYOR’

Nas, ‘Ülkemiz küresel bir salgınla boğuşurken, dayanışmayı büyütmeye çok ihtiyacımız olan bugünlerde Adalet ve Kalkınma Partisi Avcılar İlçe Başkanının bir takım siyasi hesaplarla kamuoyunu yanıltmaya yönelik açıklamaları şaşkınlıkla izliyoruz.

Salgınla mücadele ederken tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de siyasi iktidar salgının yayılmasını önlemeye yönelik birçok iş kolunda faaliyetleri durdurma, belli günlerde sokağa çıkma kısıtlaması da dâhil olmak üzere birçok önlem almaktadır.

Covit19’un yayılmasını önlemeye yönelik İl ve İlçelerde; İçinde Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı, Sağlık Müdürü ve daha birçok kurum Müdürlerinden oluşan Hıfzıssıhha kurulları o kentlere özel durumlarına yönelik tedbir kararları almaktadırlar.

İlçemizde bulunan Hıfzıssıhha Kurulu 16.04.2020 tarihinde toplanarak Merkez Mahallemizde Çarşamba günleri kurulan açık pazarı, kontrol ve hijyen kurallarının daha kolay sağlanabileceği düşüncesi ile geçici olarak Ambarlı Mahallesi Kapalı Semt Pazar yerinde, Yeşilkent Mahallemizde Perşembe günleri kurulan açık Pazar’ın da yine Yeşilkent Mahallesi Kapalı Pazar yerinde aynı günlerde açılmasına oy birliği ile karar vermiştir.

İlçemizde ki diğer pazarlar ise sokağa çıkma yasağına denk gelen günlerin bir önceki gününde veya bir sonraki gününde açılması yönünde düzenleme yaparak hem Pazarcı esnafı mağdur edilmemiş hem de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını rahatlıkla ulaşması sağlanmıştır.

Son günlerde siyasi İktidarın da Ülkemizde ki normalleşmeye yönelik yaptığı açıklamaları da göz önünde bulundurularak Belediye Başkanımız talebi ile İlçemiz Hıfzıssıhha Kurulunun yeniden yaptığı değerlendirme neticesinde Çarşamba Pazarı 20.05.2020 Çarşamba günü aynı yerinde açılarak hizmet vermeye başlamıştır.

KURUL İSTEMİŞTİR

Hal böyle iken, salgının siyaseti olmamalı ve dayanışmayı hep birlikte büyütmemiz gerekir diyerek siyasi polemiklere girmeden vatandaşımıza hizmeti öncelemişken, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanının Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını görmezden gelerek Pazar yerlerine yönelik alınan tedbirlerin sadece Belediye Başkanımız Sn. Av. Turan Hançerli tarafından karar verilmiş gibi göstererek kamuoyunu yanıltmaya yönelik açıklamalarını şaşkınlıkla izlemekteyiz. Hele ki kullandığı dilin bu toplumun yararına olmadığı açıktır.

Ülkemizde 5 maskenin dağıtılması bile PTT, Eczaneler, filanca yerler üzerinden dağıtılacak deyip tekrar para ile satış gibi karma karışık ve uygulanamayan kararların alındığı bir ortamda salgın başladığından bu tarafa vatandaşlarımızla omuz omuza olmayı öncelikleyen Avcılar Belediye Başkanımız Sn. Av. Turan Hançerli’nin başarılı çalışmalarını siyasi sayiklerle gölgelemeyi insani ve vicdani bulmadığımızı ifade etmek isterim.

Avcılar Belediye Başkanımız Sn. Av. Turan Hançerli’nin seçildiği günden bugüne kadar birçok alanda yaptığı başarılı çalışmaları gerek Sayın İlçe Başkanı’nın Partisinin seçmenlerinin, gerekse Avcılar halkının başarılı bulduğunu ve takdirle karşıladıklarını bizler gözlemliyoruz.

Yine Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi’nin (AKAM) yaptığı Covit19 Pandemi’sinin Toplumsal/Ekonomik ve Siyasal Etkileri araştırmasında Av.Turan Hançerli Başkanlığındaki Avcılar Belediyesi İstanbul’da birinci, Türkiye genelinde İkinci başarılı Belediye olduğu tespit edilmiştir.

Yani; Adalet ve Kalkınma Partisi Sayın İlçe Başkanı kaygılanmasın. Avcılar halkı sağduyuludur, oy verirken hizmeti, sevgiyi, dayanışmayı en doğru şekilde tercih etmesini bilen yüksek bir bilince sahiptir.

Yaşadığımız salgın sürecinde siyasi polemiklerden uzak, başta İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ve Avcılar Belediyemiz olmak üzere tüm Belediyelerimizin çalışmaları ile vatandaşlarımızla dayanışma içerisinde olmaktan geri durmayacağız.

Ve bu zor sürecin yarattığı olumsuzluklardan çıkışı birlikte başaracağız’ dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.