SON DAKİKA

En Son Nokta

YEŞİLÇAM’IN UNUTULMAZ FİLMLERİ ESENYURTLULARIN HUZURUNDA

Esenyurt Belediyesi nostaljik Yeşilçam filmleriyle açık hava sinema keyfi başlattı. İlk film Esenkent eserlerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ oldu. Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen bu keyifli gecede sinemaseverler unutulmaz bir gece yaşadı. Başkan Alatepe, ‘30 Eylül’e kadar belirli günlerde 12 ayrı filmle 43 mahallemizde ve toplu konutlarımızın bahçelerinde devam edecek’ dedi.

YEŞİLÇAM’IN UNUTULMAZ FİLMLERİ ESENYURTLULARIN HUZURUNDA
Kategori: KÜLTÜR SANAT - Bu haber 4.990 kez okundu.

Esenyurt Belediyesi Yeşilçam’ın klasikler arasına girmiş filmleri açık hava sinemasında gösterime sokuyor. Yeşilçam Filmleri Açık Hava Sineması’nın ilk gösterimi Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın başrollerini oynadığı Selvi Boylum Al Yazmalım filmi oldu. Esenkent Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen ilk gala’ya çok sayıda sinemasever katıldı.

Sinema keyfi 30 Eylül’e kadar belirli günlerde 12 ayrı filmle 43 mahallede ve toplu konutlarımızın bahçelerinde devam edecek.

Dün, Esenkent Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen Selvi Boylum Al Yazmalım filmi gösterimi sonrasında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ‘Esenyurt’ta nostaljik Yeşilçam filmleriyle açık hava sinema keyfi başladı. Bugün Esenkent Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu’nda sinemamızın unutulmaz eserlerinden Selvi Boylum Al Yazmalım’ı seyrettik. Etkinliğimiz 30 Eylül’e kadar belirli günlerde 12 ayrı filmle 43 mahallemizde ve toplu konutlarımızın bahçelerinde devam edecek. Patlamış mısır ve gazoz ikramı bizden, sinema keyfini yaşamak sizden’ mesajı verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.