SON DAKİKA

En Son Nokta

ZERRİN ÇAĞLAR, ‘HASAN AKGÜN BÜYÜKÇEKMECE SAHİLİNİ REZİL HALE GETİRMİŞTİR’

Büyükçekmece AK Parti Belediye Meclis Üyesi Zerrin Çağlar Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün iki buçuk yıldır Büyükçekmece sahilinde devam eden düzenleme çalışmasının sahil esnafını ve Büyükçekmece halkını mağdur ettiğini belirtti.

ZERRİN ÇAĞLAR, ‘HASAN AKGÜN BÜYÜKÇEKMECE SAHİLİNİ REZİL HALE GETİRMİŞTİR’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 8.637 kez okundu.

Açıklamalarını sürdüren Çağlar, 23. Uluslararası Büyükçekmece Festivali’ndeki yabancı konuklarımıza Büyükçekmece sahilinin halini gösterebilecekler mi merak ediyorum derken,

SEÇİM YATIRIMI İÇİN GECİKTİRİYOR

‘Bildiğiniz gibi Büyükçekmece Kordonboyu’nda yaklaşık 2,5 yıldır İBB ve Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenleme çalışması devam etmektedir. Düzenlemenin inşaat çalışmalarının bir türlü bitmek bilmemesi hem Büyükçekmece halkını, hem de sahil esnafını canından bezdirmiştir. Büyükçekmece merkezinde hem ticari hayatın hem de sosyal hayatın yegane kaynağı olan ve insanların hem yaz hem de kış boyunca dinlenmek ve nefes almak için kendini attığı sahil, iş bilmez yöneticilerin elinde maalesef anlamını ve tüm güzelliğini yitirmiştir. 2.5 yıldır toz toprak içinde işlerini yürütmeye çalışan sahil esnafı maalesef perişan haldedir. Pandemi döneminde ellerinde fırsat varken bitirilmesi gereken inşaat çalışmaları bu yaz döneminin ortasına geldiğimiz halde halen bitecek gibi görünmemektedir. Bu yapısıyla bakıldığında, hem İBB Başkanı Ekrem İmamoglu’nun, hem de Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün seçime yakın projeyi tamamlayacağı bir seçim yatırımı gibi durmaktadır. Maalesef Büyükçekmece halkının huzurundan, keyfinden 2,5 yıl çalınmıştır.

ÇOK BETON AZ YEŞİL

Bu yapısıyla, eski yapısını karşılaştırdığınızda, daha çok beton ve daha çok dolgu çalışması yapıldığı, ağacın ve yeşil alanın olmadığı bir proje olarak ortaya çıkıyor. Büyükçekmeceli hemşerilerimiz eski sahili arar hale geldi.

Sahil çalışmaları başladığında ben Büyükçekmece Belediye Meclisi’nde verdiğim bir soru önergesinde çalışmanın bu şekilde topyekûn yapılmasının uzun süreceğini, etaplar halinde yapılması durumunda daha kısa süreceğini dile getirmiştim. Bizim haklılığımız ortaya çıktı. Bugün gelinen noktada üzerinden 2,5 yıl geçmiş fakat çalışma bir türlü bitirilememiştir.

29 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 23. Uluslararası Büyükçekmece Festivali’ndeki yabancı konuklarımıza Büyükçekmece sahilinin halini gösterebilecekler mi merak ediyorum.

Büyükçekmece sahili eski günlerini mumla arıyor…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.