SON DAKİKA

En Son Nokta

14 AY SONRA DEV PROJE: NAZIM HİKMET HEYKELİ

15 yıllık AK Parti iktidarını 31 Mart yerel seçimlerinde deviren CHP’li Kemal Deniz Bozkurt’un 14 ay sonra ki ilk icraatı Nazım Hikmet heykeli dikmek oldu.

14 AY SONRA DEV PROJE: NAZIM HİKMET HEYKELİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 27.454 kez okundu.

Batılı ülkelere parmak ısırtan, Türkiye’nin şahlanışında mihenk taşı olan mega projelere karşı çıkan CHP’nin kamu kaynaklarını millete hizmet yerine heykele harcadığı, son 2 yılda heykellere ödenen paranın tam 17 milyona yaklaştığı biliniyor.

 DEV PROJE HEYKEL

Seçimlerden hemen sonra CHP’li Esenyurt Belediye Başkanı ilk icraatı olarak Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk heykelini yıkatmıştı.

Esenyurt Belediyesi’nin 14 ay sonra ki elle tutulur ilk icraatı ise Kültür Merkezi’nin önüne Nazım Hikmetin heykelini koymak oldu.

Ayrıca 20 metre mesafe ötesinde 10 dönüm park var. İsmi Nazım Hikmet Parkı. İçerisinde de Nazım Hikmet’in heykeli bulunuyor.Tüm bunlara rağmen Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un kaldırım üzerine Nazım Hikmet’in büstünü koymasına kimse anlam veremedi.

Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Gazanfer Karakaş, CHP’li Esenyurt Belediyesinin projesini tiye alarak sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu. “Esenyurt belediye başkanı çok şükür 15 ay sonunda ilk çivisini Kültür merkezinin önüne Nazım Hikmet’in heykelini dikerek çaktı. Tebrikler sayın Başkan sizden de bu beklenirdi, Durmak yok heykel dikmeye devam.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.