SON DAKİKA

En Son Nokta

Abdurrahman Ada: ‘Yıkılmaz kale ESENYURT’

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı, Görele Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada, Ak Parti’den Belediye Başkan Aday adayı oldu. Abdurrahman Ada’nın Karya Düğün Salonu’nda gerçekleştirdiği aday adaylığı toplantısına yaklaşık 30 mahalle muhtarı ve çok sayıda STK başkanı katılarak katkı sundu. Ada, burada yaptığı konuşmada Esenyurt İlçesi’nin AK Parti’nin kalelerinden biri olduğunu ve yıkılmayacağını belirtti.

Abdurrahman Ada: ‘Yıkılmaz kale ESENYURT’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 911 kez okundu.

Başvuruyu Yasir Çelik aldı

Karya Düğün Salonu’nda gerçekleşen aday adaylığı tanıtım toplantısının ardından STK başkanları ve sevenleriyle AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Abdurrahman Ada adaylık dosyasını doldurduktan sonra İlçe Başkanı Yasir Çelik ile uzun bir süre sohbet etti. Dosyasını Çelik’e teslim eden Ada, burada yaptığı konuşmada İlçe Başkanı Çelik ve ekibine süreçteki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Ada, Herkesin farklı bir tarzı var. Bizim tarzımızda sevenlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde yürümek. Süreci teşkilatımızın mensupları ve parti büyüklerimizle istişare ederek sürdürmeye devam edeceğiz. Rabbim bizi mahcup etmesin. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum’ dedi.

Tüm aday adayları AK Parti’nin değeri

Aday adaylığı sürecinin hareketli geçtiğini ve tüm adayların AK Parti’nin değeri olduğunu belirten İlçe Başkanı Yasir Çelik, ‘Pazartesi aday adaylığı başvurusu son buluyor. Bundan sonra temayüller olacak. Partimizin değerli yöneticileri bu süreci yönetecekler. Bir aday da karar kılacaklar. Ama biliyorum ki tüm aday adayları AK Partinin başarısı için gece gündüz çalışacaktır’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.