SON DAKİKA

En Son Nokta

Ah Şu Gençler’i yardım için sergilediler

İstanbul’un en başarılı kolejlerinin başında gelen Modern Eğitim Koleji Öğrencileri Turgut Özakman’ın kaleme aldığı ‘Ah Şu Gençler’ oyununu Kasımpaşa Çocuk Yuvası’ndaki ihtiyaç sahibi çocuklara yardım amacıyla sahnelediler.

Ah Şu Gençler’i yardım için sergilediler
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 469 kez okundu.

Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri büyük bir duyarlılık örneği göstererek kimsesiz çocuklar için “Ah Şu Gençler” oyununu sergilediler.

Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencileri Kasımpaşa Çocuk Yuvası’ndaki ihtiyaç sahibi çocuklara yardım amacıyla Turgut Özakman’ın kaleme aldığı, Volkan Kılıç’ın yönetmenliğini yaptığı “Ah Şu Gençler’ oyununu sahneleyerek, kimsesiz çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için destek verdiler.

Günümüz gençlik sorunlarını ve ebeveyn bakış açısını esprili bir dille ortaya koyan oyun, seyirciler tarafından ilgiyle izlenerek büyük beğeni topladı.

Yardımsever, çevreye duyarlı, insani değerlere önem veren nesiller yetiştirmeyi hedefleyen okul öğrencileri tiyatro gösterisine gelen davetlilere hazırladıkları terrariumları da satarak sosyal sorumluluk projesine katkı sağladılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.