SON DAKİKA

En Son Nokta

Ahmet Ermiş sahneyi yıktı geçti

Her yıl Ahmet Ermiş tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle organize edilen özel gece yine muhteşem geçti. Murat Sakaryalı ve dev orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Ahmet Ermiş, davetlileri doyasıya eğlendirdi.

Ahmet Ermiş sahneyi yıktı geçti
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 736 kez okundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazeteci Ahmet Ermiş tarafından organize edilen eğlence programının bu yıl 4’üncüsü yapıldı. Mega Country’de 11 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen geceye; Silivri eski Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP’li Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Fevzi Arslan, Hakan Sefa, Zafer Bıyıklı, Semih Ayeş, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert, Silivri Samsunlular Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu, Silivri Kasaba Taraftar Derneği Başkanı İrfan Bozdağ, işadamları Salih Karakan, Turgay Sakarya, Ömer Tabala, Alpay Denizli ve tiyatrocu Ali Solmaz ile ekibinin yanı sıra gazeteciler aileleriyle birlikte katıldı.

Radyo Programcısı Erman Paçalı’nın sunuculuğunda gerçekleştirilen programda İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar birer konuşma yaptı.

AHMET ERMİŞ KULAKLARIN PASINI SİLDİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programını geleneksel hale getiren gazeteci Ahmet Ermiş, Murat Sakaryalı ve orkestrası eşliğinde kulakların pasını sildi. Ahmet Ermiş’in yanı sıra programda Gazeteci Fatma Sarıbıyık Yıldırım, Abraham Yücal ve Alparslan Ermiş’te birer şarkı okudu.

ERMİŞ’TEN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR

Geceyi organize eden Ahmet Ermiş, “Geceye katılan tüm misafirlere, meslektaşlarıma ve gecenin oluşmasında desteği bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a, Ünlü keman virtüözü Murat Sakaryalı ile muhteşem orkestramıza, By Aytaç Sahne, Ses ve Işık Sistemleri’nin sahibi değerli arkadaşım Aytaç Tuna’ya çok teşekkür ederim” dedi.

IŞIKLAR’A PLAKETİNİ SARIBIYIK VERDİ
Gecede Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a plaket verildi. Işıklar’ın plaketini gecenin organizatörlerinden olan Fatma Sarıbıyık Yıldırım takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.