SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DÜNYA EVİNE GİRDİ

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olan Sedat Sayımoğlu hayatını Nazlı Sezin ile birleştirdi. Avcılar Mira Palas Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikâh akdinde mutlu çiftin nikahını Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe kıyarken, şahitliklerini ise İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan, Esenyurt meclis başkan vekili Emin Batmazoğlu, Esenyurt Belediye meclis üyesi Engin Karaboz, iş adamları İlker Çelik ve Osman Kabak yaptı.

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DÜNYA EVİNE GİRDİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.178 kez okundu.

Esenyurt’ta bir dönem meclis üyeliği yapan ve 2014 seçimlerinde ise AK Parti’den Avcılar belediye başkan aday adayı olan Sedat Sayımoğlu son yapılan milletvekilliği seçiminde ise AK Parti listesinde kendine yer bulmuştu.

Dün gece Avcılar Mira Palas Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah akdinde hayatını Nazlı Sezin ile birleştiren Sedat Sayımoğlu’nu sevenleri yalnız bırakmadı.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin kıydığı nikâhta mutlu çiftin şahitleri ise bir birinden önemli isimlerden oluştu. Çiftin şahitliklerini İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan, Esenyurt meclis başkan vekili Emin Batmazoğlu, Esenyurt Belediye meclis üyesi Engin Karaboz, iş adamları İlker Çelik ve Osman Kabak yaptı.

Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe siyasi arkadaşı Sedat Sayımoğu’na kıydığı nikah sonrasında bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Evlilik Cüzdanını Nazlı Sezin’e teslim eden İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan çifte bir dizi nasihatte bulundu.

Düğüne siyaset ve iş dünyasından birçok önemli isim katılırken, STK temsilcileri, basın mensupları, spor kulübü başkanları ve yöneticileri ile mutlu çiftin çok sayıda yakını katıldı.

Sedat Sayımoğlu ve Nazlı Sezin çiftini ayrıca Meclis Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Şamil Ayrım, Halis Dalkılıç ve Mehmet Doğan Kubat gibi isimler telgraf göndererek tebrik etti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.