SON DAKİKA

En Son Nokta

‘AK Parti’nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Süleyman Soylu mu?

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya bugünkü köşe yazısında AK Parti’nin belediye başkan adayları ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Sarıkaya, AK Parti kulislerine dayandırdığı yazısında “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Adaylığı konuşuluyor” dedi.

Bilgileri Kopyala
‘AK Parti’nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Süleyman Soylu mu?
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 209 kez okundu.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, “İsim, şehir…” başlığıyla yayımlanan yazısında Yargıtay Üyesi İsmail Ulukul’un kızı Elif ile Enes Selçuk’un düğün törenine katılan bakan, yargı, siyaset, bürokrat, iş adamlarının en çok konuştuğu konulardan birinin yerel seçimler olduğunu aktardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki için “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki hizmetlerine dikkat çekilerek, ‘Eğer Ankara’yı alacaksak ancak Özhaseki ile alırız’ cümlesi tekrarlanıyor” ifadesini kullanan Sarıkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için adı en çok geçen ismin ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu söyledi.

Soylu için “Gaziosmanpaşa ilçe ve İstanbul il başkanlığında bulunmuş; her sokağını bilen kişi. İstanbul’u ondan başkasıyla zor alırız” dendiğini belirten Sarıkaya, şöyle devam etti: “İzmir için ise 4 isimle konuşulduğu belirtilip, hepsinin ‘İş dünyasından geliyor’ olduklarına vurgu yapılıyor. Antalya için en çok ‘Menderes Türel ile devam’ cümlesinde uzlaşılıyor.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!