SON DAKİKA

En Son Nokta

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ’IN BABASI SİNAN KILIÇ VEFAT ETTİ

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ın babası Sinan Kılıç vefat etti. Kılıç’ın cenazesi, 23 Şubat Pazar günü Fatih Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek..

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ’IN BABASI SİNAN KILIÇ VEFAT ETTİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 10.333 kez okundu.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ın babası Sinan Kılıç vefat etti. Sinan Kılıç bir dönem Galatasaray’da yöneticilik de yapmıştı.

72 yaşında hayatını kaybeden Kılıç’ın cenazesi, İstanbul Fatih Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip, Edirnekapı Kabristanlığı’na defnedilecek.

Sinan Kılıç kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın babası Sinan Kılıç ise tanınmış bir doktor. Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, Erdoğan’ın özel doktorluğunu yapan Sinan Kılıç, 2008-2011 yılları arasında da Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Galatasaray’da Adnan Polat’la birlikte çalışan Kılıç, 2007 yılından bu yana da Türkiye Otomobil Federasyonu yönetim kurulunda çeşitli görevler yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.