SON DAKİKA

En Son Nokta

ALİ GÖKMEN, ALİ MURAT ALATEPE’Yİ TEHDİT ETTİ

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin dün Esenyurt Meydanında gerçekleştirdiği denetimleri tiye alan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, sosyal medyadan ‘gereğini yapmazsan hesabını sorarım’ tehdidinde bulundu.

ALİ GÖKMEN, ALİ MURAT ALATEPE’Yİ TEHDİT ETTİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 472 kez okundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ensonnokta.com’un gündeme getirdiği Esenyurt Meydanında ki sıkıntılar sonrasında zabıta birimleriyle dün meydana çıkarma yaptı.

Alatepe, daha sonra basın bürosu üzerinden konuyla alakalı kamuoyunu aydınlatan bir açıklama gönderdi.

Açıklamada,

‘Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, artan şikayetler üzerine zabıta ekipleri ile birlikte Köyiçi mevkiindeki Suriye vatandaşları tarafından işletilen lokanta ve çeşitli  iş yerlerine baskın yaptı. Başkan Ali Murat Alatepe, hijyen şartlarına uymadığı tespit edilen bazı iş yerlerinin kapatılması talimatını verirken, durumunu düzeltebilecek olanlara 24 saat süre verdi. Eksikliklerini 24 saatte tamamlayamayan işletmeler, gerekli düzenlemeleri yapana kadar kapalı kalacak.

Vatandaşın sağlığını tehdit edecek şekilde hiçbir işletmenin ilçe sınırlarında faaliyet göstermesine müsamaha gösterilmeyecek. Bütün lokantalara koku vermeyen filtre takma mecburiyeti getirdik.  Esenyurt Meydanı’nda ve diğer yerlerde  insanları rahatsız eden koku istemiyoruz. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz denetimler ilçede bulunan Suriyeli ve yerli işletmecilere yönelik olarak aralıksız sürecek. Bu konuda en ufak bir tavizimiz yok. Bu konuda eksiklikleri görülenler için gereken yapılacak. Vatandaşın sağlığı bizim için her şeyden önemli” diye konuştu.

Bunun üzerine sosyal medyadan bir açıklama yapan Esenyurt CHP ilçe başkanı Ali Gökmen, ‘Sevgili başkan (Gayrimenkul uzmanı) saat tuttum 24 saat içinde Şaam ve Halep sokakta (köy içi Cami yanı) gerekeni yapmazsan hesabını sorarım.’ tehdidinde bulundu.

Bakalım Ali Murat Alatepe’nin verdiği 24 saatlik zaman sonrasında kurallara uymayan işletmelerin durumu ne olacak?

CHP İlçe başkanı Ali Gökmen, Ali Murat Alatepe ve ekibinin zafiyeti söz konusu olursa bunun hesabını nasıl soracak?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.