SON DAKİKA

En Son Nokta

ALİ KAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Avcılar AK Parti Belediye Başkan adayları arasında dikkat çeken isimlerden biri olan iş adamı Ali Kaya süreçte kendisine katkı sunan herkese yaptığı açıklama ile teşekkür etti.

ALİ KAYA TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 656 kez okundu.

Kaya, yaptığı açıklamada aday adaylığı süreci boyunca kendisine katkı sunan, STK başkanlarına, iş adamlarına, kamu kurumu yöneticilerine, mahalle muhtarlarına, spor kulübü başkanlarına ve basın mensuplarına teşekkür ederek davanın destekçisi olmaya devam edeceğini belirtti.

İş Adamı Ali Kaya, ‘AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday adayı olarak 50 küsür gündür aktif olarak sahadaydım. Esnaf, STK ve mahallelilerle buluşarak teveccühlerini aldım. Sahada da belirttiğim gibi kim aday olursa olsun onu destekleyeceğimi söyledim.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantımızda Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak İbrahim Ulusoy’u açıkladı.

Çıkmış olduğumuz bu yolda AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak Sayın İbrahim Ulusoy’a desteğim tamdır. Avcılar ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun. Süreç boyunca katkı sunan her bireye ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.