SON DAKİKA

En Son Nokta

ALİ MURAT ALATEPE ENSONNOKTAYI KOYDU: SİYASETİ BIRAKIYORUM

Önceki gün gazetecilerle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ‘Azmi beyin seçilmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım. Sonra siyaset düşünmüyorum. Bundan sonra işlerime bakacağım’ diyerek siyasete kapılarını kapattığını belirtti.

ALİ MURAT ALATEPE ENSONNOKTAYI KOYDU: SİYASETİ BIRAKIYORUM
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 631 kez okundu.

Esenkent’te bulunan Hasırlı Restaurantta gazetecilerle gerçekleşen sabah kahvaltısında bir soru üzerine açıklama yapma gereği duyan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ‘Ben zaten Esenyurtluların emrinde çalışan bir insanım. Bundan sonra da Azmi beyin kazanabilmesi için var gücümle çalışacağım. STK’larda, Vakıf’ta, derneklerde görevim var. Türkiye Erzurumlular Konfederasyonu Başkanıyım, bir spor kulübü başkanlığını sürdürüyorum. Borsa kökenliyim, değerlendirme uzmanıyım. Biraz ticaretime bakacağım. Belediyenin her hangi bir yerinde, siyasetin her hangi bir yerinde görev almayacağım’ dedi.

Bu açıklama sonrasında İlçe Başkanı Yasir Çelik, ‘Bizde görev alınmaz verilir. İnşallah partimizde başkanımıza mutlaka değerlendirecektir’ yorumunda bulundu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.