SON DAKİKA

En Son Nokta

ARZU ERDEM KEMAL DENİZ BOZKURT’U İSTİFAYA DAVET ETTİ

Taşan dereyi ve sel felaketini gündem yaptığı için belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un kendisine söz vermediğini söyleyen MHP milletvekili Arzu Erdem Bozkurt’un beceriksiz bir başkan olduğunu ve istifa etmesi gerektiğini belirtti.

ARZU ERDEM KEMAL DENİZ BOZKURT’U İSTİFAYA DAVET ETTİ
Kategori: GÜNDEM - Bu haber 12.631 kez okundu.

8 yıldır milletvekili olduğunu ve hayatı boyunca yüzlerce festivale katıldığını belirten Arzu Erdem, hayatı boyunca ilk defa bir festivalde konuşturulmak istemediğine ve bir belediye başkanı tarafından engellendiğini belirtti.

Belediye Başkanının yanında ki insanlardan aldığı bilgiyi paylaşan Erdem, ‘Yanında ki isimler, ‘neden Milletvekiline söz vermiyorsunuz’ dediğinde demiş ki ‘Taşan dereyle alakalı benim istifamı istedi ben o kadını konuşturmam.’

Belediye başkanı şahsi nefsine yenik düşmüş biridir. Bu nedenle bu belediye başkanının ilçesi için üretecek hiçbir şeyi kalmamıştır.

Dere ıslahından dolayı istifasını istememe çok üzülmüş ya, bu yüzden konuşma vermemiş ya, bir daha söylüyorum derhal istifa etmelisin.

Öfke kontrolü yok, kişisel nefsini ön planda tutuyor, siyaset yapacak noktada değil. Bunları yan yana getirdiğimizde Esenyurtu yönetmesi zaten imkansız, yönetemediği de ortadadır. İBB başkanını da göreve davet ediyorum ilçe belediye bakanına sahip çıksın’ açıklaması yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.