SON DAKİKA

En Son Nokta

AVCILAR HOSPİTAL’DEN ANLAMLI İFTAR

İstanbul 3. Bölgenin saygın ve prestijli hastanelerinden Avcılar Hospital her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar yemeğini hastane de gerçekleştirdi. Hastane yönetimi bu kez engelli kardeşlerimizle ve aileleriyle iftar yapmayı tercih etti.

AVCILAR HOSPİTAL’DEN ANLAMLI İFTAR
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 266 kez okundu.

Her yıl geleneksel olarak siyasilere, muhtarlara, gazetecilere, kamu kurumu yöneticilerine iftar veren Avcılar Hospital bu yıl farklı bir organizasyon gerçekleştirerek iftar yemeğinde engelli çocukları ve ailelilerini ağırladı.

Samimi ve duygusal geçen iftar yemeğinde konuşan Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik, ‘Yıllardır dostlarımızla ve sevdiklerimizle iftar yemeklerinde buluşuyorduk. Mübarek Ramazan ayında onlarla bir araya gelmek sohbet etmek gerçekten keyifli oluyor. Bu yıl farklı bir şey yaparak bu dostlarımızla engelli kardeşlerimiz buluşturmak istedik. Çok duygusal bir ortam oluştu. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun. En anlamlı iftar yemeklerimizden birini gerçekleştirdik’ dedi.

 

Engelliler Dernek Başkanı Ahmet Vardar ise, Başta Dr Mehmet Müezzinoğlu ve Recep Tetik’e teşekkür ederken, engelliler ve aileleri için bu organizasyonların anlamının çok değerli olduğunu belirtti. Bu organizasyonlarla engelli kardeşlerimiz daha çok moral buluyor diyen Vardar, emeği geçenlere teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.