SON DAKİKA

En Son Nokta

AVCILAR’I STK’LAR İLE YÖNETECEĞİZ

Onursal Başkanlığını AK Parti Avcılar Belediye Başkan aday adayı iş adamı Nabi Kırmızı’nın yaptığı Girişimci Fikirler Derneği ile KOSGEB’in birlikte yaptığı girişimcilik eğitimi katılım belgesi teslim töreni Memnun İskender’de gerçekleştirildi. İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan’ın da katıldığı törende çok sayıda STK Başkanı ve mahalle muhtarı da yer aldı. Törende bir konuşma yapan iş adamı Nabi Kırmızı, ‘Avcılar’ın büyük problemleri var. Bunun çözümü AK Belediyecilikten geçiyor. İnşallah STK’larımızla birlikte bu ilçeyi sağlıklı bir şekilde yöneteceğiz’ dedi.

AVCILAR’I STK’LAR İLE YÖNETECEĞİZ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.014 kez okundu.

Memnun Döner ve İskender Restaurantta gerçekleşen Girişimci Fikirler Derneği ile KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilen KOSGEB destekli uygulamalı girişimcilik eğitimi katılım belgesi teslim töreni çok sayıda seçkin davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Törende selamlama konuşması gerçekleştiren İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, ‘GİFDER’i tebrik ediyorum. KOSGEB’le birlikte çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Girişimcilik ismi çok tuttu ve beğenildi. Babadan oğula geçen meslekler artık yok. Artık insanlar eğitiliyor. KOSGEB bu misyonu üstlendi. Çok faydalı buluyorum bu gelişmeleri’ dedi.

‘STK’LARI ÖNEMSİYORUZ’

GİFDER Onursal Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Nabi Kırmızı konuşmasının büyük bir bölümünde STK’ların önemine vurgu yaptı. Kendisinin de Avcılar’da birçok STK’nın kuruluşunda yer aldığını ifade eden Kırmızı, ‘Ben Avcılar Kent Konseyi’nin kuruluşunda yer aldım. Maalesef bugün o kurum belediyeden maaş alan insanların yönetimine geçmiş. Mali Müşavirler Odası’nın Avcılar temsilciliğini yıllarca yürüttüm. Şunu ifade edeyim STK’lar sağlıklı yönetilirse inanın hükümetlerin, belediyelerin daha iyi yönetilmesine vesile olur. Ciddi projeler üretip kentin daha sağlıklı bir hale dönüşmesini sağlar. Spor kulüplerimizin hali perişan. Yerel yönetimlerin bütçelerin bir bölümünü spora harcaması gerekirken maalesef bu konuda da bir yol alınmamış. Avcılar’da AK Partinin adayı kim olursa olsun bir spor kulübümüzü profesyonel lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Avcılar’da değişim için el birliğine ihtiyacımız var. Birlikte bu değişimi sağlayalım’ dedi.

AVCILAR REZİL DURUMDA

Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan, ‘Avcılar 1995 yılından sonra en rezil halini yaşıyor. Yaşanmaz hal almış, sokaklarına girilmez bir hal almış. Kafeler çöplüğüne dönmüş, her hangi bir proje üretemeyen, sadece günü kurtarmaya çalışan 600 milyon TL’nin üzerinde borcu olan bir zihniyet tarafından yönetiliyor. Bu zihniyetle hiçbir yere varılmayacağını çok iyi biliyorsunuz. Burada çok sayıda STK’mız var. Hanginize destek verildi. STK’ları önemsemeyen, spora hizmet etmeyen bir yapıdan bahsediyoruz. 472 STK’mız var. Bunlardan 256 tanesi aktif diğerleri tabela derneği konumunda. 256 tanesinin içerisinde 192 tanesi de hemşeri derneği. Bunları düzenlemeli ve geliştirmeliyiz. GİFDER gibi dernekler çoğalmalı ve vatandaşlara inmeli. Belediyeyi aldığımızda STK’lara nasıl önem verdiğimizi herkes görecek. Bizde KOSGEB ile konuşarak harekete geçtik. GİFDER ile birlikte bir çalışma yapacağız’ şeklinde konuştu.

YARAN, ‘ÜRETMELİYİZ’

Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, ‘Bunlar çok önemli çalışmalar. Devletimiz son dönemde balığı yiyen değil balığı tutan çalışmalar yapıyor. Bunlar da eğitimden geçiyor. GİFDER ve KOSGEB’in yaptığı gibi çalışmalar. İnşallah bugün 30 katılımcı belgesini alacak ve üretici hale geleceklerdir. Dünyada söz sahibi olmak istiyorsanız üretim yapmanız şart’ dedi.

STK’LAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Hulusi Doğan, Avcılar Kaymakamı Sayın Ömer Lütfi Yaran, Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Sayın Yaşar Karaaslan ve Yönetimi, Avcılar Tapu Müdürü Seyfullah Partalcı, Ak Parti Belediye başkan aday adayı Şebnem Gökmen, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Sema Sınmaz, MHP Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Davut Gezer, Kıraç Eski Belediye Başkanı ve Yeni Dünya Vakfı Yurtlar Başkanı Sayın Hamit Öncü, KOSGEB Kobi Uzmanı Sayın Mustafa Kemal Güzelyurt, Avcılar Merkez Mahalle Muhtarı Sayın Mehmet Rauf, Avcılar Denizköşkler Mahalle Muhtarı Sayın Muhlis Can, Avcılar Gümüşpala Mahalle Muhtarı Sayın Ali Çiftçi, Avcılar Ambarlı Mahalle Muhtarı Sayın Hilal Çakar, Avcılar Cihangir Mahalle Muhtarı Sayın Ergün Çoban, Avcılar Üniversite Mahalle Muhtarı Sayın Gülten Ekici, Avcılar Firüzköy Mahalle Muhtarı Sayın Meral Akverdi, Esenyurt Balıkyolu Mahalle Muhtarı Sayın Metin Yılmaz, İstanbul Profesyonel Fotoğraf Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Sayın Dilek Camcı, Kayseri Federasyon Genel Başkanı Sayın Muhammed Ali Temel, Mardin Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Biter, Van Federasyon Başkan Yardımcısı ve Gevaş Dernekler Başkanı Sayın İsmail Ayaz, Yeşilkent Federasyonu ve Avcılar Yeşilkent Cemevi Dernek Başkanı Sayın Aytekin Yayla, Ehlibeyt Dernek Federasyon Başkanı Sayın Cevdet Bayageldi, Urfa Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan, İnternasyonal Türkiye İş İnsanları Derneği Başkanı Av. Selahattin Par, Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı Sayın Mustafa Kuran, İstanbul İlim Kültür Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Mustafa Çalışan, Basiretli ve Erdemli İşadamları Derneği Başkanı Sayın Abdullah Acar, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Platformu ve Beylikdüzü Genç İşadamları Derneği Başkanı Sayın Hayrettin Peksoy, İstanbul Kayserililer Derneği Başkanı Sayın Fikret Şahin, Kızılay Büyükçekmece Başkanı Sayın Atilla Çiftçi, Kızılay Avcılar Başkanı Sayın Sabri Bakış, Osmanoğlu Ailesi Nurhan Osmanoğlu Sultan Hanım Danışmanı Sayın Mustafa Geylani, Beylikdüzü Karadenizliler Dernek Başkanı Sayın Halil İbrahim Türkgenç, Beylikdüzü Dostluk Platformu Başkanı Ali Şevki Karataş, Avcılar Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Özcan Özbey, Avcılar Esnaflar Derneği Başkanı Sayın Şahin Gültekin, İlim Öğrenme-Öğretme ve Yayma Cemiyeti Başkanı Dilaver Ablak, Er Mahmut Dede Cemevi Dernek Başkanı Sayın Zeynel Yıldız, Avcılar Ordulular Dernek Başkanı Sayın Recep Baş, Avcılar Maraşlılar Dernek Başkanı Sayın Ahmet Ardıç, Ensar Avcılar Başkanı Sayın İsmail Sever, Önder Avcılar Başkanı Sayın Seyfullah Sevinç, Yeşilkent Gönüllüleri Derneği Başkanı Sayın Besim Özcan, İSMMMD Avcılar temsilcisi yücel gümüş Denizköşkler Yönetim Kurulu Yardımcısı Beşir Zengin gibi isimler katıldı.

GİFDER Yönetim Kurulu Ayrıca projelerine katkı sunan isimleri plaketle ödüllendirdi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.