SON DAKİKA

En Son Nokta

AYDIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Aydın oğlu Enes Aydın hayatını Nuray Yılmaz ile birleştirdi.

AYDIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 472 kez okundu.

 

Küçükçekmece Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah akdini Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan gerçekleştirdi.

Çiftin nikah şahitliklerini ise Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan, Avcılar AK Parti eski ilçe başkanları Ali Burak Tepe ve Gürhan Bilgiç, aile yakınları Ramazan Yılmaz ve Erol Aykut yaptı.

Çiftin nikah şahitlerinden biri olan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan mutlu çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, ‘Aile kurmak çok önemli. İnşallah bu iki yakışıklı ve güzel gencimiz herkesin örnek alacağı bir yuva kuracaktır. Artık karı koca oldular. Birbirlerini ömür boyu seven ve sayan olun’ temennisinde bulundu.

Çiftin diğer şahitleri arasında yer alan Avcılar AK Parti eski ilçe başkanları Ali Burak Tepe ve Gürhan Bilgiç’te yakın arkadaşları Ali Rıza Aydın’ın oğlunun düğününde nikah şahidi olmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken genç çifte, ‘Bir birinizin ayaklarına basmadan, bir birinizi severek kollayarak bir yuva kurmanızı temenni ediyoruz. Yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bol çocuklu, fedakârlıkların en üst seviyede olduğu bir yaşam diliyoruz’ temennisinde bulundular.

Misafirleriyle tek tek ilgilenen ve heyecanını gizleyemeyen Avcılar Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Aydın, nikah törenine katılan dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti. ‘Rabbim her kuluna evlatlarını evlendirmeyi ve onların bu mutlu gününde yanlarında olmalarını nasip etsin’ temennisinde bulunan Aydın, misafirlerine bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için müteşekkir olduğunu belirtti.

Aydın ve Yılmaz ailelerinin nikah törenine AK Parti Avcılar İlçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri, STK başkanları, mahalle muhtarları, basın mensupları ile ailelerinin dost ve yakınlarıda ilgi gösterdi.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.