SON DAKİKA

En Son Nokta

Başkan Işık ‘Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız’

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık ve yönetim kurulu üyeleri, ilçeye bağlı mahallelerde ev ziyaretleri yaparak vatandaşların sohbetlerine ortak oluyor.

Başkan Işık ‘Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 299 kez okundu.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, ilçe halkının evine misafir olarak sıcak sohbetlerine ortak oluyor. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzülü vatandaşların kapılarını çalıyor, evlerine misafir oluyor. İlçede çalınmadık kapı, sıkılmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayana kadar çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Mustafa Necati Işık, vatandaşların bölgede gördükleri sorunları dinledi. Vatandaşlardan sıkıntıları dinleyen ve çözüm için notlar alan ilçe teşkilatı, sorunların giderilmesi adına ellerinden geleni yapacaklarının altını çizerek, “Hükümetimiz tarafından yapılan hizmetleri vatandaşlara anlatıyor, eksik görülen hizmetleri de bizzat dinliyoruz. Amacımız yapılan hizmetleri anlatıp, varsa sorunları çözmektir.” dedi.

İlçe sakinlerinin evlerine konuk olmaya devam edeceklerini aktaran Başkan Işık, “Kapı kapı, ev ev hemşerilerimizle hep bir aradayız. Komşularımızın samimiyetlerine, hikayelerine ortak oluyoruz. Bizleri evlerine konuk eden, gönlü geniş komşularımıza şükranlarımızı sunduk. Biziz, beraberiz, birlikte Beylikdüzü’yüz.” İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.