SON DAKİKA

En Son Nokta

Başkan Işık’dan Burs Sözü

Apartman görevlileri dernek üyelerini makamında ağırlayan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, üyelerin çocukları için istediği burs talebini geri çevirmedi. Işık, 20 öğrenciye burs vereceklerinin sözünü verdi.

Başkan Işık’dan Burs Sözü
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 202 kez okundu.

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Başkan Vekili Mustafa Erdoğdu, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Beylikdüzü İlçe Koordinatörü Mehmet Yıldız, Dernek Başkanı Ahmet Uzun ve dernek üyelerinin sorunlarını dinledi.

Burs Talebine Anında Yanıt

Apartman Yöneticileri Derneği Başkanı Ahmet Uzun, sıkıntıları olduğunda en hızlı cevabı AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığından aldıklarını belirtti. Dernek üyelerinden üniversiteli çocuğu olanların burs bulmakta sıkıntı yaşadıklarını aktaran Uzun, “Arkadaşlarımız zaten asgari ücretle geçiniyorlar. İş adamlarımız hevesle burs vereceğiz demişlerdi ancak daha sonra geri çekiliyorlar. Baştan burs veremeyecekleri söyleseler kimse de umutlanmaz. Biz de üyelerimize mahcup oluyoruz.” serzenişinde bulundu.

Dernek üyelerinin taleplerini dinleyen AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, “Burada ilçe başkanı, bir siyasi, mevki ve makam sahibi olabiliriz. Ama Rabbim şahittir biz sizleri Allah için seviyoruz. Yapılacak bir şey varsa, yarın buradan oy gelir kaygısıyla değil gönülden yapıyoruz. Rabbim bize bu samimiyeti burada hizmet ettiğimiz sürece nasip etsin.” dedi. Başkan Işık, göreve geldikleri yaklaşık dört aylık süreç boyunca dernek başkanının ilettiği tüm sıkıntılara ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını vurgulayarak, “Burs talebinizle ilgili burada 10 tane bursun sözünü veriyorum. İlçe Koordinatörümüz Mehmet Başkanımdan da 10 tane burs rica ediyoruz. Ekim ayı itibariyle 20 öğrencimizin burs ihtiyacını karşılamış olalım.“ diyerek dernek üyelerinin çocuklarına da burs verileceğinin sözünü verdi.

‘Çözülemeyecek Sıkıntılar Değil’

Dernek başkanının ardından söz alan AK Parti Beylikdüzü Başkan Vekili Mustafa Erdoğdu, apartman görevlilerinin sıkıntılarını çözüme kavuşturmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Görüyorsunuz 20 öğrenciye bursu çok gören bir yönetimle karşı karşıyayız. Dile getirilen sıkıntılar çözülemeyecek şeyler değil. Biz elimizden geleni yapacağız. Özellikle altını çizmek isterim ki selden sonra sayın başkanımla beraber İSKİ Müdürü İskender Can’ı ziyaret ettik. Ertesi gün ekipler ilgili noktalara gönderildi.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.