SON DAKİKA

En Son Nokta

BAŞVURUSUNU AİLESİ İLE BİRLİKTE YAPTI

AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatının sevilen ve başarılı meclis üyesi Mehmet Genç bugün Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu eşi ve çocuklarıyla birlikte yaptı.

BAŞVURUSUNU AİLESİ İLE BİRLİKTE YAPTI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 725 kez okundu.

AK Parti’de Avcılar Belediye Meclis Üyelerinin arasında çalışkanlığı ve başarısıyla dikkat çeken Mehmet Genç bugün eşi Canan Genç ve çocukları Çağan ve Efe Kağan ile ilçe teşkilatına gelerek belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusu yaptı.

Sade bir şekilde adaylık başvurusunu gerçekleştirmeyi uygun bulduğunu belirten Genç, ‘30 yıldır Avcılar’da yaşayan ve 20 yıla yakın Avcılar’da siyaset yapmış bir kardeşiniz; Türkiye’de olduğu gibi mazlum coğrafyalarda da her daim umut ışığı olan ve Avcıların da kurtuluşuna çare gördüğüm AK Parti hareketinin bir neferi; Avcılara hizmet etmeyi şiar edinmiş, elini taşın altına koymaya gönüllü bir Avcılar sevdalısı olarak;  Avcılar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Destek ve dualarınızı bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım’ şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan Mehmet Genç ve aile fertlerini samimi bir şekilde karşılarken çalışma arkadaşını tebrik etti. Bir birinden değerli isimlerin aday adaylığı başvurusu yaptığını belirten Karaaslan, bu sinerji ile Avcılar Belediyesi’nin kazanılacağını bir kez daha yineledi.

MEHMET GENÇ KİMDİR?

1975 YILINDA ASLEN BALKAN GÖÇMENİ,  KIRKLARELİ PINARHİSARLI BİR BABANIN VE RİZE ARDEŞEN’Lİ BİR ANNENİN İLK ÇOCUĞU OLARAK İSTANBUL EYÜP’TE DÜNYAYA GELDİM. ORTA ÖĞRENİMİMİ EYÜP İLÇESİNDE TAMAMLADIM. EYÜP LİSESİ VE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ MEZUNUYUM. 25 YILI AŞKIN SÜREDİR, ÖZEL SEKTÖRDE ÇEŞİTLİ KADEMELERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIM. 1990 YILINDAN BU YANA AVCILAR İLÇESİNDE İKAMET EDİYORUM.  EVLİ,  8 VE 12 YAŞLARINDA 2 ERKEK ÇOCUK BABASIYIM. SİYASETE 1999 YILINDA AVCILAR İLÇESİNDE, DYP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI OLARAK BAŞLADIM. YAKLAŞIK 2 YIL BU GÖREVİ DEVAM ETTİRDİKTEN SONRA 2008 YILINA KADAR AVCILAR DYP VE DP ( DEMOKRAT PARTİ ) TEŞKİLATLARINDA İLÇE BAŞKAN YARDIMCILIĞI VE GENEL SEKRETERLİK GÖREVLERİNDE BULUNDUM. 2008 YILINDA YAPILAN OLAĞAN KONGRE İLE AK PARTİ AVCILAR İLÇE TEŞKİLATINA KATILDIM. SIRASIYLA İKİ DÖNEM SOSYAL İŞLER VE TANITIM MEDYA BİRİM BAŞKANLIĞI GÖREVLERİNİ İFA ETTİM. 30 MART 2014 YEREL SEÇİMLERİNDE AK PARTİ’DEN AVCILAR BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLDİM. AYNI ZAMANDA AVCILAR BELEDİYESİ DIŞ İLİŞKİLER VE SPOR KOMİSYONU-HUKUK KOMİSYONU ÜYESİYİM. ÇEŞİTLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA KURUCU YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİM MEVCUTTUR. 28 YILDIR YAŞADIĞIM VE GENİŞ AİLEMLE BİRLİKTE ÇOCUKLARIMI DA BÜYÜTMEK İSTEDİĞİM, AVCILAR İLÇEMİZİ ÇOK SEVİYOR VE AVCILAR’A EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEYİ TÜM HEYECANIM VE ENERJİMLE DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUM.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.