SON DAKİKA

En Son Nokta

BEYLİKDÜZÜ’NDE NELER OLUYOR?

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Derneği Başkanı Cem Karabay dernek merkezlerinin Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından usulsüzce yıkılmak istendiğini iddia ediyor. Dernek önünde her gün nöbet tutan Karabay’a destek verenler arasında AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ta var.

BEYLİKDÜZÜ’NDE NELER OLUYOR?
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 390 kez okundu.

Beylikdüzü Belediyesi Dernek Merkezi’nin kendilerine ait olduğunu belirterek lokali yıkmak istedi. Bunun üzerine mahkemeye başvuran Cem Karabay ve dernek yönetimi yürütmeyi durdurma kararı aldı. Yerin Yusuf Uzun tarafından kendilerine tahsis edildiğini belirten Dernek Başkanı Cem Karabay her gün çektiği videolarla kamuoyunu bilgilendiriyor.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Cem Karabay ve ekibini dernek merkezinde ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Necati Işık’ın hedefinde Beylikdüzü BelediyeBaşkanı Ekrem İmamoğlu vardı. Işık ziyarette yaptığı açıklamada, ‘Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Derneği Başkanı olan, Türkiye’nin ve Beylikdüzü’nün gururu, dünya rekortmeni Cem Karabay bir yandan gençler yetiştirmeye çalışırken maalesef bir yandan da dernek binasını yıkmak isteyen Beylikdüzü Belediyesi ile uğraşıyor.  Bizde her zaman olduğu gibi bu haklı mücadele de onların yanındayız. Çünkü spor mekanları; yerine yapılacak bir kafe veya restorandan her zaman daha fazla değeri hakkediyor. Ak Parti olarak bugüne kadar tüm spor derneklerine yer verdik ve ilçemize en büyük spor komplekslerinden birini kazandırdık. Çünkü sporu ve gençliği seviyoruz’ dedi.

KARABAY HER GÜN NÖBET TUTUYOR

Cem Karabay ise her gün çektiği videolarla halkı ve kamuoyunu bilgilendiriyor. Karabay bu videolarda, ‘Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Derneği’nin Yasal süreç başlattık. Nöbet tutuyoruz bu yüzden. Birileri zarar verir diye nöbetteyiz. İstemsiz olarak birileri yıkabilir. Duyum aldık.

Bina 2011 yılında yapıldı. Binanın mülkiyeti bize ait. Mahkemeye belgeleri sunduk. Arazi Beylikdüzü Belediyesine ait. İmar planında spor alanı olarak gösterildi. Eski Belediye Başkanı Yusuf Uzun bize tahsis etti ve dernek binası yapın dedi. Bizde yaptık. Bize tahsis edildi. Gerekli evrakların hepsini mahkemeye sunduk. Ekrem İmamoğlu yıkmak istiyor. Biz mahkemeye dava açtık. Yürütmeye durdurma kararı aldık. Bize ait dedik ve belgelerini koyduk. Faturaları, makbuzları her şeyi sunduk. Bekliyoruz. Nöbetteyiz. Zabıtalar geldi yıkım süreci başlatacağız dedi. Mahkeme süreci bitmeden bu yıkıma izin vermeyeceğiz’ yorumları yapıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.