SON DAKİKA

En Son Nokta

BEYLİKDÜZÜ’NÜN SOSYAL TESİSLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Beylikdüzü Belediyesi iştiraklerinden BEYAŞ’a bağlı kafe ve tesisler ilçe halkına hizmet vermeye devam ediyor. Beylikdüzü’nde 5 mekânda faaliyetlerini sürdüren BEYAŞ, kafe ve tesislerinde vatandaşlara ayrıca doğum günü, nişan, kına, düğün ve sünnet gibi özel günlerinde de ev sahipliği yapıyor.

BEYLİKDÜZÜ’NÜN SOSYAL TESİSLERİ DİKKAT ÇEKİYOR
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 625 kez okundu.

Beylikdüzü halkının ihtiyaçlarını takip ederek bu ihtiyaçlara yönelik projeler üreten Beylikdüzü Belediyesi iştiraklerinden BEYAŞ’a bağlı tesisler, vatandaşların keyifli bir ortamda zaman geçirerek kaliteli ve ekonomik bir hizmet alması için çalışmalarına devam ediyor. Sadece Beylikdüzü değil çevre ilçelerden de çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği işletmeler, yeşili ve doğayı doğru yansıtan peyzajı ve mimarisiyle de keyifli bir ortam sunuyor. Yakuplu Sosyal Tesisleri, Marmara Sosyal Tesisleri, Yaşam Cafe, Emekliler Lokali ve Barış Cafe olmak üzere ilçe genelinde toplamda 5 mekânda hizmet veren BEYAŞ’ın öncelikli hedefi misafirlerini memnun etmek…

Yakuplu Sosyal Tesisleri

Tesis, 4 dönümlük yeşil alana kurulu 500 kişi kapasiteli kapalı Banquet salonu, 150 ve 40 kişilik iki kafe restaurantı ve bahçesinde bulunan 6 adet kamelya çardak imkânı ile ilçe halkına keyifli bir ortam sunuyor. Bin kişilik düğün yapabilme kapasitesine de sahip olan tesisin bahçesinde bulunan Serender nostaljik ahşap evde 20 kişi kapasitesi toplantı ve yemek ortamı da mevcut.

 

Marmara Sosyal Tesisleri

Doğa ile iç içe olan Marmara Sosyal Tesisleri 2 dönümlük arazi üzerine kurulu. Üst katı 300 metrekare kapalı ziyafet salonu olarak düzenlenen tesis de giriş katı da 40 kişi kapasiteli cafe  restaurant olarak hizmet veriyor. Banquet ziyafet menüsü ve Alacarte dünya mutfağı menüsüyle misafirlerine eşsiz lezzetler sunan tesisin dış mekânı da 150 kişilik oturma kapasitesine sahip.

Yaşam Cafe

Türkiye’nin en büyük botanik parkı olan Yaşam Vadisi içinde yer alan Yaşam Cafe,  ilçe halkının temiz havada spor ve yürüyüş yapabileceği, sonrasında da dinlenip keyif alacağı bir alanda hizmet veriyor. Alacarte aperatif mutfağı, ücretsiz wi-fi hizmeti, çay ve kahve seçenekleri olan mekânın 50 araçlık açık otopark alanı da mevcut.

Emekliler Lokali

Beylikdüzü Belediyesi’nin emekli vatandaşlara özel olarak oluşturduğu Emekliler Lokali’nin iç ve dış mekânı toplam olarak yaklaşık 250 kişilik oturum alanına sahip. Beylikdüzü’nde emekli olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyen vatandaşlar mekânda hoşça vakit geçirirken okuma köşesindeki kütüphaneden de faydalanabiliyorlar.

Barış Cafe

Barış Cafe, iç ve dış olarak toplamda 80 kişi oturma kapasitesine sahip. Doğum günü, toplantı gibi organizasyonlar için de tercih edilen tesisin 500 m2’lik yeşil alanı ve çocuk parkı da mevcut.

Detaylı bilgi için, 444 09 39 nolu çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.