SON DAKİKA

En Son Nokta

BİTLİSLİLER GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Harun Oruç Nikah Salonu’nda düzenlediği gecede hemşerilerini Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ile buluşturdu. Ekinci’ye Bitlislilerden destek isteyen Oruç, bir kardeşiniz olarak her zaman hizmetinizdeyim mesajı verdi.

BİTLİSLİLER GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 869 kez okundu.

Birlikte daha güçlüyüz

75 gündür arazide geziyoruz. Kapı kapı dolaşıp Belediye Başkan Adayımız ve ilçe başkanımızın selamını iletiyoruz. İnsanların gösterdikleri teveccüh ve sıcaklık bizi oldukça mutlu ediyor. Parti büyüklerimiz bize meclis üyeliği görevi tebliğ edildi. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğim. 2023 hedefine adım adım yürürken bize güvenenleri mahcup etmeyeceğimizi çok iyi biliyorum. Katkı sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ diyerek başkan adayı Azmi Ekinci’ye destek istedi.

Azmi Ekinci, ‘100 Proje ile geliyoruz’

Esenyurt’un sorunu olmadığını lakin hızlı büyümeden dolayı ihtiyaçları olduğunu belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, ‘Esenyurt artık büyük bir Metropol kenti. Anadolu’nun 81 vilayetinden gelmiş buram buram Anadolu kokan bir ilçe. 2004 yılından itibaren AK Parti belediyeciliği ile tanıştıktan sonra çamurdan kurutulan metropole dönüşen bir ilçe. 10 yılda 300 binden 1 milyon nüfusa ulaşan bir ilçe. AK Kadrolar Esenyurt için her şeyi yapmış. Sorun yok, sadece ihtiyaçlar hasıl olmuş.

3 önemli ihtiyacımız var, Ulaşım, Trafik, Otopark. Bunlar için 7 adet kavşak, alt geçit projeleri hazır. 17 park otopark projesi hazır. Esenyurt’a Metro geliyor. 3 yerde metro ile buluşacağız. Böylece ilçede trafik sorunu kalmayacak.

İkinci ihtiyacımız okul. Normalde belediyenin işi değil Bakanlığın sorumluluğundadır. 13 okulu bakanlığımız gündemine aldı 23 tane proje için de arsa yerleri ayrıldı bakanlığımıza teslim edilecek. Okullarımızın mevcudu 34’e inecek.

Üçüncü temel ihtiyacımız hastane. 220 yataklı bir hastanemiz var. 230 yataklı hastanemiz yapılıyor. Yetmez bakanlığımız 2019 yatırım planına aldı. 500 yataklı bir hastane projemiz daha hayata geçiyor. Toplamda 950 yataklı bir sağlık kentine dönüşüyoruz.

3 önemli çalışmayla Esenyurt dünya kenti olacak. 170 bin gencimiz var. Milli Eğitimle koordineli kültür sanat, şiir, edebiyat, folklor, müzik, sinema, ata sporları ve olimpik sporlarla buluşturacağız. Neden dünya liderleri bu ilçeden çıkmasın. Biz gençliğimize ve neslimize inanıyoruz.

Esenyurt İstanbul sanayisinin yüzde 21’i bu ilçede. Esenyurt’un geleceği için çok önemli bir gerçek. Tarihi mimari ile yapılmış 2 bin dükkânın olduğu bir çarşı. Binlerce yabancı müşteri. 2 Bin farklı ürünü inceleyen alım yapan bir ziyaretçiden bahsediyoruz.

Esenyurt’un Allah vergisi bir nimeti daha var. Termaller. Esenyurt’u sağlık turizmine açacağız. Hani çarşımıza gelecek yabancılar olacak ya işte onları da termalle tanıştıracağız.’

“Gümrüklerde sınır kapılarında nasıl karşıladıklarını unutmadık daha”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz kürsüde yaptığı konuşma dış ülkelere eleştirilerde bulunarak, “Başta Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, İsrail bu seçimlerle ilgili tek hedef aldıkları nokta Recep Tayyip Erdoğan. İşte daha dün Avrupa Parlamentosunun kabul ettiği bir rapor var. Raporun tek Türkiye’yi övdüğü nokta 3 buçuk milyon mülteciye baktığımız veya ensar kardeşlerimize göz kulak olmamız. Onu diyorlar ama taahhütlerini yerine getirmediler. Daha 1’er milyar Euro Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği para göndermiş. Taahhütleri 6’şar milyar Euro. Bu arkadaşlar kardeşlerimiz nereye gitmek istiyorlar Avrupa Birliği’ne. Hadi açalım kapıları bindirelim trenlere vapurlara gönderelim. Bakalım alacak mısınız? Gümrüklerde sınır kapılarında nasıl karşıladıklarını unutmadık daha. Onu da yapmazlar. Bunun dışında Ayasofya’yı cami yapmayın diyorlar. Biz zaten Ayasofya’yı müze yapmışız. Bununla ilgili Danıştay dava daireleri bunu kapatmış. Böyle bir şey elimizde yok. Biz hiç size şunu şöyle yapın bu kiliseye böyle yapın dedik mi. Bizim geçmişte İspanya’da camilerimiz yok muydu” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.