SON DAKİKA

En Son Nokta

‘BİZ BİZE YETERİZ’ DEDİ BİR MUHTAR HERKESE YETTİ!

Koronavirüs hastalığı sonrasında evde kalmak zorunda kalan ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Esenyurt Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah, kısa sürede hayırseverlerin yardımıyla yüzlerce vatandaşa erzak yardımında bulundu.

‘BİZ BİZE YETERİZ’ DEDİ BİR MUHTAR HERKESE YETTİ!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 21.744 kez okundu.

Koronavirüs salgını emekçileri ve iş yerleri kapanan esnafları derinden etkilerken devletin birçok kurumu ihtiyaç sahiplerine ulaşarak bir nebzede olsa sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıyor.

Bu doğrultuda hareket eden Esenyurt Koza Mahallesi Muhtarı Cavide Karakülah iş adamları ve hayırseverlerin katkılarıyla oluşturduğu yüzlerce yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Bu konuda ki çalışmalarını ensonnokta.com’a değerlendiren Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah, ‘Biz aslında her yıl Ramazan ayında bu katkıları sunuyorduk. Bu sene Koronavirüs illeti sebebiyle Ramazan ayından önce yapalım istedik. Mahallemizde bulunan iş adamlarımız, STK temsilcilerimiz ve dernek başkanlarımızın katkısı ile 2000 aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Esenyurt Kaymakamımız ve Vefa Gurubu ile iş birliği içerisindeyiz.

BİZ BİZE YETERİZ

Koronavirüsü birçok aileyi mağdur etti. Onların yanında olmamız gerekiyor. Anne olarak ve muhtar olarak bu duruma el atmamız gerektiğini düşündüm. Tüm iş adamlarımızın, hayırseverlerin ve STK’larımızın duyarlı olacağına inanıyoruz. Cumhurbaşkanımızın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasına destek olmak istedik’ derken yardım kampanyasına katkı sunan tüm iş adamlarına ve hayırseverlere teşekkür etti.

 

office 365 pro satın al

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.