SON DAKİKA

En Son Nokta

BOZKURT GARİBAN ESENYURT HALKININ DUYGULARINI SÖMÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt 3 yılda ilçeye 3 proje kazandıramadı. Açtığımız anket sonrasında ankete katılan yüzlerce Esenyurtlu belediye başkanının 3 projesini sayamayarak vaat edilen ödülü kazanma imkanı yakalayamadı.

Bilgileri Kopyala
BOZKURT GARİBAN ESENYURT HALKININ DUYGULARINI SÖMÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Kategori: Siyaset - Bu haber 11.679 kez okundu.

Adama Türkiye’nin en büyük bütçelerinden birini (1 milyar 300 milyon) teslim etmişsin.
Sadece bunun yüzde 40’ı kullanmış.
Vaat edilen yatırımların hiçbiri yapılmamış.
Dışarıda tahsil edilmesi gereken milyonlar var ama bununla ilgili belediyenin bir çabası yok.
Esenyurttan bahsediyorum.
Utanmadan birde EK BÜTÇE talep ediyor.
Sormazlar mı (bu yıl) 1 MİLYAR 300 MİLYON bütçen var. Bugüne kadar bu devasa bütçe ile ilçene hangi hizmeti yaptın?
Kasanda paran var.
3 yıldır halkı sürekli kandırdın. ‘BORÇ BATAĞINDAYIZ’ iddianızın da yalan olduğu ortaya çıktı.
İnsan parası varken neden ek bütçe talep eder?
Yandaşa, yoldaşa, akrabaya rant sağlamak için mi?
Kafada deli sorular.
Çünkü yapılan gerçekten komik, yanlış, anlamsız ve bir o kadar SAMİMİYETSİZ…

                                                             ***
Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt sürekli ‘Bana enkaz bıraktılar’ açıklaması yaptı fakat kısa sürede bu iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı. Belediyenin kasasının parayla dolu olduğu hatta vergilerin (emlak, çöp, kaldırım ve diğer gelirler) büyük bir bölümünün tahsil edilmediği anlaşıldı. Sürekli ALGI ve AJANS çalışması ile Esenyurt halkını kandırırken yandaşlarını ve partililerini yanında tutmayı başardı.

Devasa bütçesi herkes tarafından gıptayla takip edilen Esenyurt Belediyesi’nde maalesef personelin maaşı artırılmıyor. AK partililer mecliste sürekli bu konuyu gündeme getirirken ve personelin maaşına zam talep ederken Kemal Deniz Bozkurt hiç oralı olmuyor.

Devletimiz özellikle maaşlar konusunda ciddi adımlar atarken Türkiye’nin en büyük bütçelerinden birine sahip olan Esenyurt Belediyesi’nde yöneticiler PERSONELİ önemsemiyor.

                                                              ***

Bu arada gece baskın yaptığınız, mühürlediğiniz dernekler vardı. Sinop ve Van Derneklerinden bahsediyorum.
Orada dere ıslahı ile alakalı bir çalışma yapacaktınız. Hani ne oldu?
YALAN OLDU..!
İnsanların aklıyla 3 yıldır dalga geçiyorsunuz. Masum, zavallı, onurlu Esenyurt halkının duygularını sömürmeye, onların duygularıyla oynamaya devam ediyorsunuz. AJANS çalışmalarıyla bir takım YALAN iddialarda bulundunuz. Mesela Üniversiteye tahsis edilen arsa.
1 yıl önce size (belediyeye) devredildi. Lise projesi yapacağım oraya dediniz ama 1 yıldır ÇİVİ dahi çakmadınız.
Bangır bangır bağırıp birilerine sokaklarda eylem yaptıracağınıza, afişler astırıp gazeteler bastıracağınıza verdiğiniz sözleri tutun.

                                                            ***

Geçtiğimiz günlerde Devletin Zabıtasını Devletin Polisi ile karşı karşıya getirdiniz. 3 yıldır ÇİVİ çakmadığınız bir caminin altı Diyanet Vakfı tarafından kiraya verilince kıyamet kopardınız. 3 yıldır umursamadığınız cami birden bire sizin için değerli oldu..! Yoksa cami altında ki yerlerle alakalı bir planınız mı vardı? Birilerine bu yerleri kiraya vermek için SÖZ mü verdiniz? Olayın üzerinden neredeyse 3 ay geçti. Buraya biz AŞ EVİ yapacağız dediniz. Henüz burayla alakalı bir çalışma yapmadığınız gibi hazırlığınızda yok. Ayrıca 3 yıldır yarım kalan diğer camiler ve projeleri bitirmek için neden bir çalışma gerçekleştirmiyorsunuz?

                                                           ***

MESELENİN ÖZÜ ŞU: Algılar üzerinden AJANS çalışmalarıyla masum ve gariban Esenyurt halkının duygularıyla oynayarak yanınıza taraftar toplamaya çalıştınız Sayın Kemal Deniz Bozkurt. Seçildiğiniz ilk dönemler başarılı da oldunuz. Lakin insanlar gerçekleri gördüğünde, samimi olmadığınıza inandıklarında artık size sırt çevirmeye başladı. En başta hemşerileriniz. Bu nedenle mecliste rakiplerinize, sokakta da devletimize saygısızlık yapma cüreti gösterdiniz.

3 yıl geçti 2 milyar 600 milyonluk bütçe ile bu ilçeye 3 PROJE kazandır(A)madınız.

3 yıldır belediye başkanısınız. 3 yılda bir şehir baştan sona İMAR edilir. Kimse bizi de kendini de kandırmasın. Gelecek sene aynı sorunlar yaşandığında sürekli halka ‘Efendim biz AKP’den aldık. Beşinci yılınız dolduğunda ‘efendim biz AKP’den aldık, bize enkaz bıraktılar’ mı diyeceksiniz? Söylediklerinizi doğru olarak kabul etsek bile halk sorunları çözün diye sizi tercih etti. Sandıkta size oy verdi ve başkan yaptı.

Bana göre Kemal Deniz Bozkurt macerası başladığı gibi sona erdi. Partisi tarafından bir daha aday gösterileceğini düşünmüyorum. Milletvekilliği hamlesi yaparsa bu kendisi için daha doğru olur. Cumhuriyet Halk Partisi bu ilçeye Gürbüz Çapan, Çetin Çapan, Tonguç Çoban üçlüsünden birini aday gösterir diye düşünüyorum.

EMİN BEYAZ-ENSONNOKTA YAYIN YÖNETMENİ-YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!