SON DAKİKA

En Son Nokta

BU BİR HÜKÜMET MESELESİ DEĞİL DEVLET MESELESİDİR.

Girişimci Fikirler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, Dolar üzerinden Türkiye’ye yapılmak istenen baskıyı ve Amerika’nın bu konuda ki tutumunu ensonnokta.com’a değerlendirdi.

BU BİR HÜKÜMET MESELESİ DEĞİL DEVLET MESELESİDİR.
Kategori: Siyaset - Bu haber 4.886 kez okundu.

Kırmızı, ‘GİFDER olarak ülkemizin maruz kaldığı mali kuşatmanın farkındayız. İçinde bulunduğumuz durum sadece ekonomik verilerle izah edilemeyecek açık bir saldırıdır. Devlet ve milletimiz, kararlı ve dik duruşu ile bu krizi bir fırsata çevirebilecek güç ve şuurdadır. Zor zamanlarda birlik ruhunu dirilten halkımız bu süreçten de başarı ile çıkacağını tüm dünyaya gösterecektir. Unutmayalım ki bizi öldürmeyen dert bizi güçlü kılacaktır.

Üretim, AR-GE, ihracat, milli teknoloji hamlesi ve mali disipline odaklanarak, sürdürülebilir ve istikrarlı büyümeyi sağlayıp, enflasyon ve cari açığımızı düşürmemiz gerekmektedir.

Güçlü bankacılık sektörümüz, dinamik iç pazarımız ve üretim altyapımız ile bu potansiyel ülkemizde zaten mevcuttur. Yerli üretim, yerli sanayi, milli ekonominin yanında bereketli topraklarımızda tarımın artırılması, kadim medeniyetimiz ve tabii güzelliklerimiz ile turizmin geliştirilmesi yine hükümetimizin acil ödevleri arasında olmalıdır. Ülkemiz yerüstü ve yeraltı zenginlikleri, jeopolitik konumu ve iklimsel özellikleri verimli kullanıldığın da kendi kendine yeten ender ülkelerdendir.

Kamu, özel sektör, sivil toplum ve vatandaşlarımızın ortak aklı, sağlam iradesi ve yorulmaksızın çalışması ile Türkiye muasır medeniyetler seviyesini yakalayıp daha da geçecektir. Eylül ayında açıklanacak OVP’ye bu politika ve stratejilerin yansıyacağına inanıyoruz.

Devlet ve milletimizin refahını hedef alan bu mücadeleyi inşallah hep birlikte kazanacağız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.