SON DAKİKA

En Son Nokta

BURÇİN BAYKAL GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

CHP kulislerindeki iddiaya göre, 4,5 yıl Avcılar Belediye Başkan Yardımcılığı yapan ardından CHP Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı olan Burçin Baykal adaylık konusunda en güçlü isim haline geldi. Gittiği her yerde ilgi gören Baykal, özellikle gençlerin teveccühü ile karşı karşıya kalıyor.

BURÇİN BAYKAL GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 327 kez okundu.

CHP kulislerindeki iddiaya göre, 4,5 yıl Avcılar Belediye Başkan Yardımcılığı yapan ardından CHP Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı olan Burçin Baykal adaylık konusunda en güçlü isim haline geldi.

Esnaf ve muhtar ziyaretlerinin yanı sıra örgüte hizmet vermiş siyasileri fırsat buldukça ziyaret eden ve onlarla fikir alışverişinde bulunan Baykal, gençlerden de büyük ilgi görüyor.

 

Aday adaylığını açıkladığı günden itibaren Küçükçekmece sokaklarını karış karış gezen ve Küçükçekmece halkıyla birebir iletişim halinde olan Burçin Baykal adaylık konusunda en güçlü isim haline geldi. Her fırsatta Küçükçekmece’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacaklarını vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı veren Baykal’ın adı adaylık için CHP kulislerinde oldukça sık geçmeye başladı. 4,5 yıllık belediye başkan yardımcılığı tecrübesi olan Burçin Baykal’ın adının Küçükçekmece potansiyel başkan adayı olarak geçmesi de ilçede heyecan yarattı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.